KFD
Nyheder

Ny DFU hjemmeside med medlemssystem

Kære KFD.

Som lovet i Formandens årsberetning har vi år arbejdet på et nyt website, og et medlemssystem til Danske Fodbolddommere. Det kan vi nu lancere i en version 1.0.

Tanken med websitet er, at det primært skal være et sted, hvor medlemmerne kan finde de seneste nyheder fra vores organisation. Både på nationalt plan, men også lokale nyheder fra de seks delorganisationer af Danske Fodbolddommere. De kan også finde information om honorarer, love og regler eller kontaktinformation på nogle af vores mange udvalg.

Endelig er websitet også et sted, hvor vi byder nye eller potentielle medlemmer velkommen. Et sted hvor andre aktører fra fodboldens verden kan komme i kontakt med os, og et sted hvor alle kan blive endnu klogere på fodboldreglerne i Carlsens Klumme.

Mit DFU:
Det nye medlemssystem har vi døbt, Mit DFU. Tanken med medlemssystemet er, at det skal udvikles løbende. Ambitionen er, at vi løbende udvikler nye funktioner, som er til gavn for medlemmerne og ikke mindst bestyrelsernes arbejde rundt om i dommerdanmark. Alle får tilsendt et login via e-mail, samt en brugervejledning. Vi genanvender listen, fra da medlemmerne bestilte det nye Diadora tøj (gælder alle registrerede medlemmer også de passive medlemmer). Det sker ikke på én gang, men klub for klub. Alene af den årsag, at vi gerne vil fange eventuelle udfordringer således at det generer færrest muligt medlemmer.

Når man logger ind første gang, vil vi foreslå at fuldender oprettelsen af din personlige profil. De næste funktioner kommer allerede inden for de næste par uger. Kig ind forbi og følg med i udviklingen. Hvis du har forslag til ændringer, så byd gerne ind i det, vi kalder Forummet. Der vil der løbende blive taget emner op, som gavner alle medlemmerne. Du har måske endda et emne, du gerne vil vende med de andre medlemmer?

Vi har glædet os til at tage både website og Mit DFU i brug, det håber vi også, at du har. Og husk nu på at det kun er version 1.0, vi har store ambitioner for Mit DFU, det her er blot fundamentet.

Ovenstående er blot til information!

God fornøjelse
Malthe
Danske Fodbolddommere

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply