KFD
Nyheder

Vold mod dommer i København

Som nogen af jer muligvis har læst på nogle nyhedsmedier eller på facebook, så har der i går under en fodboldkamp været en voldsepisode mod en københavnsk dommer. Dommeren er medlem af KFD og derfor er både KFD gået ind i sagen, samt KFDs Sikkerhedsprogram ved Per Bilstrup er blevet tilknyttet dommeren. Ligeledes arbejder KFD sammen med DBU København på bedst mulig håndtering af sagen og bedst mulig hjælp til dommeren.

Både KFD og DBU København er altså klar over sagen og har taget arbejdshandskerne på. Fremad Amager har også reageret på sagen og har valgt at trække holdet. Du kommer altså som dommer ikke ud og dømmer det hold det der har forårsaget volden. Vi gør opmærksomme på at Fremad Amager har et andet hold i samme række, som intet har med denne sag at gøre. KFDs bestyrelse håber derfor på vores medlemmers fortsatte professionelle indsats i de kampe vores medlemmer dømmer.

KFD, DBU København og ikke mindst dommeren ønsker så meget ro og så lidt rygtedannelse som muligt i denne ekstra ordinære sag. Det håber vi vores medlemmer vil være behjælpelige med.

– Bestyrelsen

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply