KFD
Nyheder

Teoriaften med Jan Carlsen på tirsdag

Så er der igen mulighed for at opleve Jan i gang med at forklare fodboldloven. Det plejer at blive ganske underholdende.
Så er der igen mulighed for at opleve Jan i gang med at forklare fodboldloven. Det plejer at blive ganske underholdende.

På tirsdag den 3. februar afholder KFD teoriaften, hvor man kan komme og blive opdateret på nyhederne i fodboldloven og få en guidet tur ud i krogene af denne. Arrangementet finder sted i Frederiksberg Hallerne. Inden vil der være mulighed for spisning. Er man medlem af KFD er prisen 50 kr. Prisen for ikke medlemmer er 100 kr. Pengene for maden betales senere samme aften.

Spisning starter klokken 18.00. Er man ikke interesseret i spisning kan man møde op klokken 19.00, hvor Jan Carlsen går i gang.

Tilmelding er bindende og skal ske til kfdtilmelding@hotmail.com senest søndag d. 1. februar. Skriv “Teorinyt + dommernr.” i emnefeltet. Er man ikke medlem af KFD, bør dette ligeledes tilføjes.

For KFD’erne der endnu ikke nået at prøve Diadora-tøjet, for at se hvilken størrelse man skal bestille når man skal have et gratis sæt, er der også mulighed for dette denne aften.

Vi glæder os til en god og lærerig aften.

Bestyrelsen

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply