KFD

Kære alle

KFD anbefaler fortsat brug af den “gamle Adidas kollektion” – det er den som mange har købt billigt via tilskud fra KFD. Vi kan derfor ikke anbefale at man køber nyt. Det er jo en klassiker, at der vedvarende kommer nyt på markedet, og at man kan købe sig fattig i nyt og kassere ” gammelt” som intet fejler. Som breddedommere er det ikke i vores interesse. DFU har i øvrigt ikke særlige retningslinier i den henseende pt. Vi har i KFD givet tilskud til en Adidas-tøjpakke med gul og sort trøje og sort kan som bekendt altid anvendes ny som gammel i trio og single.

Fra indrangeringsgruppen har vi modtaget følgende information
1234469_610220815695084_35400107_n
Lokale liniedommere i divisionen:

Som følge af flere egentlige DBU liniedommere i divisionerne er behovet for lokale DBU-liniedommere begrænset. DBU har derfor udbedt sig et begrænset antal lokale dommere som fortsat benyttes i divisionen. Den hidtidige ordning hvor alle forudsat bestået løbetest var DBU liniedommere er herefter udfaset. DBU listen revideres løbende efter behov.

Niels-Erik van Zeijst
Formand for indrangeringsgruppen

Endelig skal bestyrelsen opfordre til man læser referatet fra DBU-K dommerudvalgs møder, hvor der er flere brugbare informationer også lidt fremtid. Referatet fra det seneste møde (og tidligere) kan findes ved at logge på dbunet og gå ind under referater i menuen på forsiden. Herefter vælges DBU Københavns dommerudvalg (klik på teksten), så får du en oversigt over alle referaterne fra de forskellige dommerudvalg under DBU-K.

Med ønsket om en god sommer
Bestyrelsen

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply