KFD

Fra en af vore dommere har vi modtaget nedenstående;

Tirsdag den 27. maj var vi en gruppe af nye dommere der mødtes til workshop som en del af trainee – og klyngeprogrammet. Bjørn Kure, Jonathan Nilton og formanden tog imod os, hvor vi startede med en kort præsentation af os selv. 1-IMAG0017
Vi gennemgik herefter, hvad man som dommer kan gøre for at tage næste skridt og hvad det kræver. Vi blev også præsenteret for de sociale arrangementer som KFD står for (formanden fortalte med glæde om en afslutningsfest), samt andre midler KFD kan hjælpe med.
Der blev arbejdet i grupper, hvor der blev diskuteret diverse cases som efterfølgende blev præsenteret for hinandens grupper. De forskellige cases tog udgangspunkt i situationer man som ny dommer nemt kan komme ud i.

Heldigvis blev også stillet en masse spørgsmål, ud fra situationer vi nye dommere 1-IMG_2980allerede havde oplevet. Bjørn og Jonathan kom med deres erfaringer og råd, som vi nu kunne tage til os. Vi fik set et par film-klip fra deres egne kampe, hvor situationerne blev diskuteret flittigt.
Aftenens workshop sluttede af i Fælledparken, hvor vi lavede nogle praktiske øvelser. Der blev her især lagt vægt på påtaler i flere forskellige situationer. Igen her var det fantastisk som ny dommer at høre, hvilke erfaringer Bjørn og Jonathan havde gjort sig.

Alt i alt en meget lærerig aften, hvor vi alle kunne tage noget med hjem, som vi kan bruge i vores næste kamp.
Jeg takker for et flot arrangement.

Rasmus Refsgaard

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply