KFD
Nyheder

Traineeprogrammet til lokalbrag

KFD divisionskamp Traineeprogram
KFD’s fremmødte dommere, herunder Mirza til venstre, der har leveret teksten til fodbolddommer.dk

En håndfuld dommere mødte op til Traineeprogrammets arrangement i påsken. Det var en flot solrig dag, hvor vi var inde og se lokalderby på Amager.

Dommertrioen var Benjamin Willaume-Jantzen, Christian Hansen og Rune Tychsen. Christian Hansen i sin 2. divisionsdebut. De kom alle rigtig fint igennem kampen.

Der var mødt både nye og ældre dommere op, og formanden kom som sædvanlig til direktørtid.

KFD divisionskamp Traineeprogram Christian Hansen LD Linjedommer
Den omdiskutterede kamp i kampen mellem Christian Hansen og konfettien

Vi begav os ind på stadion, hvor KFD som sædvanligvis bød på drikkelse og en stadionplatte. Der var masser af underholdning og stemning under kampen. Vi fik tilmed underholdning af vores egen Christian Hansen, der løb ind i problemer med noget sølvfarvet konfetti, der havde bundet sig fast om hans fødder, til stor morskab for halvdelen af tribunen.

Efter kampen fik vi rig mulighed for at snakke med trioen og stille spørgsmål. Benjamin fortalte om livet som elitedommer, og fik forklaret, hvordan det hele hænger sammen med privatliv og arbejdsliv.

 

KFD divisionskamp Traineeprogram Omklædning trio Rune christian benjamin
Trioen, Rune (tv.), Christian (midtfor) og Benjamin (th.), besvarer spørgsmål efter kampen.

De nye dommere fik indblik i hvordan arbejdslivet skal være fleksibelt så det kan hænge sammen med de mange timer man ender med at bruge ude på banen og med kollegerne. Trioen stillede spørgsmål til os, hvor vi fik lov til at svare og tænke os om!

Efter mere end en times snak med trioen, blev vi færdige og det hele endte med at blive en succes og ender nok med at blive gentaget igen inden for et års tid!

Skrevet af Mirza Hasanbasic

Billeder af Daniel Olsen

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply