KFD
Nyheder

KFD: Bak op om konflikten

Fra DFU har KFD modtaget anvisning om, at alle DFU-dommere, dvs. alle breddedommere i Danmark, melder fravær til alle breddekampe. Det gælder pr. omgående, hvorfor også træningskampe er omfattet, og alt samarbejde er ophørt med DBU for tiden.

 

KFD er bekendt med DBU’s ”tilbud” til jer om ansættelse som dommer. Det er selvfølgelig utidigt og uacceptabelt og svarer til, at DFU retter henvendelse til DBU’s klubber om at dømme for at skabe splid mellem klubberne.

KFD opfordrer venligst jer alle til at bakke op om, at vi lægger fløjten midlertidigt indtil dette er løst.

Det er beklageligt, at det er kommet så langt, men bemærk at det, som DBU tilbyder at ville give i morgen, kan DBU tage igen i overmorgen. Bemærk at DBU har varslet, at dommernes honorar skal sættes ned.

Bemærk at det er DFU, som varetager jeres interesser (ikke DBU), og derfor handler denne konflikt om mere end 7–18 kr., men også om du vil have en organisation, som varetager dine interesser som fodbolddommer, og som arbejder på at forbedre danske dommeres forhold med hensyn til uddannelse, og som hjælper dig, hvis du kommer til skade etc.

Nogle har spurgt hvad hvis man dømmer alligevel. Du er jo en del af dommerfælleskabet i Danmark, og i den situation sætter man sig uden for og over dommerfælleskabet.  KFD’s bestyrelse har ikke taget stilling til dette, da det forhåbentlig ikke forekommer. (DFU er ikke d.d. kommet med anvisninger i øvrigt).  Det er op til den enkelte selv at gøre sig overvejelser desangående.

Der er meget såkaldt spin under omstændighederne fra DBU, og jeg opfordrer jer venligst til at bruge jeres sunde fornuft og følge med på DFU og KFD’s hjemmeside.

Frank Peter Kanlund
Formand, KFD

Hi, I’m Lars Møller Hansen

Leave a Reply