KFD
Nyheder

Kost og motion i fokus

Torsdag aften i DBU Københavns lokaler mødtes talenterne i talentprogrammet til en aften i sundhedens tegn. Temaet var nemlig kost og motion.

Der var fyldt i DBU Københavns lokale med ivrigt lyttende dommere fra talentprogrammet

Inden da var der dog præsentationer fra de dommere, der havde medvirket til Superliga kampen i Brøndby. Her blev videomateriale fremlagt og forskellige situationer i kampen vendt og drejet. Dommerne var her inddelt i grupper med hver deres fokuspunkt, og dermed kom snakken hele vejen rundt.

Herefter blev ordet givet til dagens æresgæst, Pernille, som med en solid faglig baggrundsviden fortalte de interesserede talenter om fedt, proteiner, kulhydrater og alkohol. Alt dette blev kædet sammen med træning, hvor vi nød godt af Pernilles egne erfaringer og alt hendes viden.

Kostvejleder Pernille deler ud af viden og erfaringer.

Aftenen gav i høj grad talenterne en god mulighed for at få forbedret fedtprocent, spisevaner og træning, og der blev spurgt ivrigt til myter og ting man lige havde hørt. Og bagefter var der tid til lidt hyggesnak – hvor øllene forblev i køleskabet.

Der kommer flere billeder fra aftenen op på Talentprogrammets underside. Tryk på talentprogram og kig under aktiviteter og referater eller tryk her.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply