Sommerferien nærmer sig med hastige skridt og dermed også tiltrængt ferie for mange dommere. Men det er også tiden, hvor mange dommere venter utålmodigt venter på den kommende indrangering. Og er du i tvivl om, hvad du skal man bruge ventetiden og sommerferien på, har KFD et forslag.

Man kunne f.eks. læse den nye bog af Peter Mikkelsen, som hedder ”Mit liv i sort”. KFD’s kasserer – Niels Thomasen – var i onsdags til reception, hvor han købte nogle ekstra bøger, som nu bliver udloddet blandt KFD’s medlemmer.

Du skal blot fortælle/skrive en historie fra din dommerkarriere, som KFD må bringe på hjemmesiden. Det kan være en sjov oplevelse fra en kamp, fra en vejledning eller udvikling. Men det kan også være en historie, om hvordan du fandt en rigtig god ven gennem KFD eller  andet, som du har oplevet i dommer- eller KFD regi. Udover bogen får du også én af de fodboldtrøjer, som Peter Mikkelsen tidligere har givet til KFD.

Så send din historie snarest til kfdtilmelding@hotmail.com, så kvitterer KFD med en bog og fodboldtrøje, så længe lager haves.

Vind en bog og fodboldtrøje
Vind en Peter Mikkelsen bog og fodboldtrøje