KFD
Nyheder

Teoriaften med Carlsen

Tirsdag aften havde KFD lokket Jan Carlsen til Kulturstationen i Vanløse for at få gennemgået de nye regler, som er trådt i kraft fra dette efterår.  Regler som vel burde ligge på rygraden nu hvor sæsonen er gået i gang, men som nok aldrig kan genopfriskes nok.  Carlsen kom bl.a. ind på de nye regler for 10 minutters udvisning. Har spiller nr. 5 f.eks. fået et gult kort og dermed 10 minutters udvisning, må han nu gerne komme ind igen – når tiden er gået – selvom der ikke er stop i spillet.  Men sætter holdet en ny spiller ind i stedet for nr. 5 – efter de 10 minutter – er der tale om en udskiftning og så skal der være stop i spillet, før at den nye spiller må træde ind på banen. Så hold øje med hvem som evt. kommer ind på banen og vent med at lade spilleren komme på banen, såfremt det ikke er spilleren med det gule kort.

Carlsen fortæller om de nye regler
Carlsen fortæller om de nye regler

Carlsen sluttede som sædvanligt af med et par gode videoer, som traditionen tro delte vandene i salen mht. valg af følgestraf. Herefter stod den på KFD’s 3.halvleg, hvor der blev snakket og hygget, mens vi så CHL-kampen mellem Barcelona og Juventus.  En stor tak skal lyde til Jan Carlsen, for at klæde os alle bedst muligt på til resten af kampene dette efterår.

Er du i tvivl om de nye regler, kan du læse reglerne om 10 minutters udvisning her og en let læs version af fodboldboldloven her.  Du kan også læse hele den nye fodboldlov for 2017/18 her.

Hi, I’m René Krarup