Hej alle KFD’ere!

Der har den seneste tid foregået en helt masse, som gør at I bliver bombarderet med en masse informationer. Her kommer dog en lidt anden informationskilde som I nok finder nyttig.

Mailsystem

Vi har opdateret mailsystemet til Mailchimp, så vi nemmere kan informere jer og vedligholde kontakterne. Til jeres orientering, så er det samme system som vores kære kampfordeler, Tom Kristensen, gør brug af – så tak for input Tom.

Afslutningsfest

Corona har været en kæmpe udfordring for vores dejlige hobby som vi alle brænder for, men det er desværre et verdensproblem vi er oppe imod. Dette har selvfølgelig resulteret i at vi traditionen tro må erkende, at vi desværre ikke kan afholde en fysisk afslutningsfest på stafetten på Østerbro i år. Vi kan dog med glæde oplyse at der foreligger en VIRTUEL afslutningsfest af slagsen (så får vi også prøvet det).

Afslutningsfesten afholdes den 14/11-2020, klokken 17.00 og foregår via Microsoft Teams. Der kommer en mødeindkaldelse til de deltagere der har tilmeldt sig. Det er gratis at være en del af aftenen og observere hele aftenen.

Til afslutningsfesten vil der dog være arrangeret en omgang banko. Hvis man ønsker at deltage til banko så kræver dette tilmelding! Tilmeldingen til banko koster 10 kroner og man vil få tilsendt tre banko plader til ens personlige mail. Ønsker man derimod at tilkøbe ekstra bankoplader udover de tre man får, så koster hver banko plade 5 kroner stykket – og man kan maksimalt have fem banko plader i alt.

Præmier

I forbindelse med præmier, så har vi en del at tilbyde. For at nævne lidt af sponsorgaverne:

  • Diadora dommerudstyr fra Shopeasy
  • 2x gavekort til Managershoppen samt udstyr
  • 1x flaske rosé vin
  • 1x flaske champagne
  • 1x flaske rødvin
  • Og meget meget mere…

Tilmelding

Tilmelding foregår som altid, ved at skrive “Afslutningsfest” i emnefeltet efterfulgt af dommernummer, som sendes til: kfdtilmelding@hotmail.com

Ønsker du at tilkøbe bankoplader så skriv gerne i mailen om du ønsker at tilkøbe én eller to plader. Det samlede beløb skal overføres via mobilepay til Oliver Simbold på: 26335246.

Fristen for tilmelding er fredag den 13/11 klokken 20.00.

Husk øl, snacks og ikke mindst jeres dejlige humør til vores virtuelle fest!

Vi ser frem til at se jer!
– KFD’s festudvalg

VIRTUEL AFSLUTNINGSFEST