Hej KFD
Jeg hedder Niels Thomasen, og har været Jeres kasserer i over 12 år.  Jeg er 49 år gammel, så næste år til august skal der være fest ligesom KFD skal holde kæmpefest 21. september i år.
Jeg er gift på 7 år med Pernille, og vi har sammen 3 dejlige børn. Katrine er 10 år og spiller håndbold i VHC Vidar. Christian er 8 år, og har siden han var 5 år gået til fodbold i VIF, og har derfor samme store passion for fodbold som sin far. Sofie er 4 år og går p.t til svømning.
Vi bor i Vanløse i vores dejlige hus, hvor vi har boet i 10 år. Vi er rigtig glade for at bo i Vanløse.
Efter veloverstået HH eksamen i 1989 blev jeg ansat som bankelev i Provinsbanken. Provinsbanken fusionerede i 1990 og blev en del af Danske Bank koncernen. I Danske Bank har jeg været ansat i 30 år, hvor jeg gennem tiderne har haft forskellige rådgivnings og lederjob. Jeg sidder i dag som rådgiver i vor filial på Gammel Kongevej. Jeg hører også arbejdsmæssigt til den loyale slags, og nogle mener ” at banken nok snart begynder at afskrive på mig ligesom vores inventar”.
Min loyalitet gælder også mine 3 fodboldhold AGF – Liverpool FC (mine hold fra barndommen) og VIF fordi vi bor i Vanløse, min søn spiller i VIF, og det er ingen hemmelighed, at jeg som dommer altid har følt mig ekstra godt behandlet i VIF.
Fodbold er min store lidenskab. Jeg er nærmest født ind i AGF, da mine forældre i mine ungdomsår drev Århus Idrætsparks restaurant. Jeg spillede selv fodbold i AGF, hvor konkurrencen dengang var ekstrem hård. Jeg stoppede med at spille fodbold som 15-16 årig, da ungdomsskolefesterne trak mere i mig.
Jeg savnede fodbolden og især fællesskabet, og ville gerne tilbage til det sociale især omklædningsrummet. Da jeg måtte erkende, at jeg ikke kunne være med på samme niveau, og havde mistet min plads i omklædningsrummet, så besluttede jeg efter noget tilløb, at tage dommerkortet. I 1992 blev jeg fodbolddommer og medlem af Århus Fodbolddommerklub, og det har jeg aldrig fortrudt.
I 1995 flyttede jeg til København, da jeg fik arbejde i vores hovedsæde i Holmens Kanal, og blev medlem af KFD. Her fik jeg det omklædningsrum og fællesskab, som jeg havde savnet tilbage. KFD har givet mig venner og netværk for resten af livet.
Det er det fællesskab, som jeg prøver at betale tilbage til som kasserer og dommerudvikler. Jeg elsker at kunne bidrage og være med til som frivillig at udvikle ting i den rigtige retning. Derfor er jeg også næstformand i vor grundejerforening og hjælpetræner på mit søns hold, som må leve med sin far som den ”elendige dommer”.
Det jeg vil arbejde og kæmpe for i KFD er breddedommerne, som hver eneste uge gør en kæmpeindsats. Jeg vil også med min jyske sindighed sørger for at KFDs penge bliver brugt bedst muligt og til gavn for flest mulige!
Kend din bestyrelse – Niels