Der er ingen tvivl om, at årets største fest bliver holdt lørdag d. 21. september, når KFD holder 75 års jubilæumsfest i Frederiksberg Hallerne. Tilmeldingerne strømmer ind til denne store aften og har du ikke tilmeldt dig endnu, har vi nedenfor skrevet 3 gode grunde til at deltage:-)

 

Dine dommerkollegaer

Denne aften er der mulighed for at nye dine dommerkollegaers fantastiske selskab en hel aften og altså ikke kun de sædvanlige 2 min. snak på Kløvermarken. Der er mulighed for at fortælle røverhistorier, men også mulighed for at vende evt. spil-situationer med både breddedommere og elitedommere og mm.

 

Prisen

KFD’s jubilæumsfond har støttet med en god sum penge, således at prisen for dette helaftens arrangement kun koster 200 kr. For alt dette får du en lækker 3-retters menu, drikkelse ad libitum hele aftenen, lotteri med store flotte præmier, festlige indslag og meget mere.

 

Tag din partner med.

Du har mulighed for at tage din kone/mand/kæreste med til denne forrygende aften. Prisen for din partner er 500 kr. Lægger man de to beløb sammen er vi oppe på 700 kr. i alt, som altså giver en kuvertpris på 350 kr. for dig og din partner. Det fås bare ikke billigere……

 

Har du ikke tilmeldt dig endnu, skal du sende en mail til kfdtilmelding@hotmail.com, hvor du i emnefeltet skriver dit dommernummer, navn samt ”jubilæumsfest”.  Endvidere skal du indbetale 200 kr. på KFD’s konto: Reg. 4001 – 4201527767, hvor du igen skriver ovennævnte på indbetalingskortet.

 

Kanlund har tilmeldt sig jubilæumsfesten
Kom til KFD’s jubilæumsfest