David Nissen

Formand

Københavns fodbolddommerklub

Mit navn er David Nissen, jeg er 33 år gammel, bor i Hørsholm og har 2 børn!

Jeg veksler min funktion som formand med en del andre ting i mit liv. Jeg arbejder som konsulent i Intenz, der underviser i ledelse, salg, virksomhedskultur, adfærd og personprofiler. Det betyder at jeg kommer ud i en del forskellige virksomheder og bliver inspireret af mange forskellige tilgangsvinkler til at nå resultater. Jeg gik til valg på at vi i KFD skal have et af de stærkeste fællesskaber i København, og at vi skal styrke forholdet til vores samarbejdspartnere. Det arbejder bestyrelsen hårdt på at efterleve, bl.a. ved at have nedsat udvalg og at have fokus på udvikling i foreningslivet!

Jeg tog dommerkortet i 2005 og er netop stoppet som udendørsdommer, hvor jeg var indrangeret i Danmarksserien. Mit fokus vil fremover være at dømme Futsal, hvor jeg er indrangeret i den danske liga. Jeg elsker intensiteten i Futsal, farten og ikke mindst at skulle tage hurtige præcise beslutninger og placeringer! – Det at være dommer fylder mig op med energi og jeg elsker tiden på banen og med spillerne. Måske enkelte ville mene at jeg nyder det lige lidt for meget 😉

Jeg satte mig i 2014 et mål om at skulle opnå indrangering i FIFA og det blev indfriet i 2016. Èn af mine allerstærkeste forcer er at sætte mig et mål, ligge en plan, arbejde målrettet og eksekvere for at sikre mig succes! (David er denne sommer rykket yderligere en række op hos FIFA, hvilket bl.a. betyder flere og større opgaver i udlandet)

Jeg elsker at arbejde med mennesker og det kommer b.la. til udtryk ved at jeg er dommerudvikler, senest under CTG (talentudvikler). Jeg holder meget af at arbejde med udvikling og nyder at se en proces eller en person udfolde sig og leve op til sit fulde potentiale og kan jeg være en del af den rejse, jamen så er mine mål opfyldt!

En del af jer, har også mødt mine ”mini-dommere” derhjemme, som meget af min tid går med. (Jeg er fraskilt fra børnenes mor; Sofie) Men jeg sætter gerne lidt ord på drengene hvis i en dag skulle rende ind i dem.

Min ældste søn hedder William og er 9 år gammel. Han er lidt af en bulderbasse og det er med garanti ham I ser eller hører først, hvis I en dag ser dem ude på banerne!

Hans lillebror hedder Waldemar og er 6 år gammel. Det er med garanti ham der står bag sin storebror, for lige at tjekke ud om fars dommerkollegaer er farlige og vil gerne lige mærke temperaturen, inden han hopper ud i det.

Bestyrelsen syntes det er vigtigt at få sat ord og ansigter på hvem vi er og hvad der rører sig. Jeg håber ovenstående satte lidt ord på hvem jeg er og ellers er du ALTID velkommen til at tage kontakt til mig!

Kram fra David.

Kend din bestyrelse – David