KFD
Nyheder

Rutineret KFD-dommer takker af

Lørdag den 8. juni tog Skjold imod Hvidovre i den sidste kamp i denne sæsons Københavnsserie. Skjold havde kun æren at spille for, mens Hvidovre kunne sikre sig fri af en mulig nedrykning. Dette var dog ikke det der gjorde kampen speciel: Kampen var Lars Møller Hansens sidste som indrangeret dommer i Københavnsserien.

Lars er ikke hvilken som helst KFD’er. Siden dommerkortet blev erhvervet i 2005, har han været aktiv i DBUK såvel som KFD-regi. Heriblandt kan nævnes en plads i KFD’s bestyrelse, udvikler fra foråret 2017, otte sæsoner i KS og repræsentant for KFD på Færøerne i 2017.

Med på linjen i dag havde Lars linjedommere som passede til kampens kvalitet. Som linjedommer 1 var tidligere KFD-formand Ruben Christensen mødt op, og på den anden linje var Jacob Clausen hevet ind på et afbud. Kampen var som de plejer i KS: mange lange bolde, dueller og masser af fight. På trods af Hvidovre var foran i starten af kampen endte Skjold alligevel med at hive en 4-3 sejr med hjem. Lars var som vanligt aktiv i kampen med påtaler, straffespark til begge hold og en enkelt advarsel i det seksogfirsende minut.

Efterfølgende blev Lars fejret med en solid tredje halvleg i Skjolds omklædningsrum og derefter tog kombattanterne videre til et velkendt KFD-etablissement: Café Stafetten. Her blev aftenen afsluttet med en gang stegt flæsk. Den eneste rigtige måde at afslutte aftenen på.