Bliv dommer

Hvis du endnu ikke er dommer, men har mod på det, så håber vi, at du springer ud i det.

Dommerhvervet giver oplevelser for livet, og selvom mange ikke lige kan forestille sig det, så er det en enormt inspirerende og givende hobby, som nogle endda ender med at dyrke på topplan. Fordelene er mange: Hvis du er pensionist eller studerende, kan du nyde godt af, at man ikke skal betale skat af dommergerningens honorar.

Det tæller derfor ikke som reel indkomst, selvom beløbet kan løbe op i tusindvis af kroner hver måned, hvis man er flittig. Hvis du er fodboldspiller og har været plaget af skader, og du ikke kan fortsætte med at spille, kan du muligvis fortsætte som dommer på grund af det mindre belastende løb. Og du kommer altså også i god form af at være dommer, selvom vi ikke altid har ry for at være de mest flittige på banen.

Hvis du er ung, har du altid muligheden for at blive en kommende FIFA-dommer. Dommermiljøet har meget fokus på talentudvikling, så hvis du har flair for at være dommer, og du arbejder hårdt og seriøst, kan du måske være i Superligaen snart. Ligegyldigt hvordan din dommerkarriere går, er KFD en rummelig dommerklub, der har plads til alle, og som er stolt af både sine elite- og breddedommere. Vi har et kanongodt kammeratskab og et sammenhold, der giver et fantastisk netværk.

Du kan tilmelde dig et kursus…
…gennem DBU København. Den dommeransvarlige, Kenneth Egeberg, er altid klar på at give dig et par gode råd. Ring til ham på 3915 9207 for at høre, hvornår næste dommerkursus finder sted. Du kan også følge med på DBU Københavns hjemmeside.

DBU har også lavet en god oversigt over, hvordan de forskellige dommerkurser fra grundkurset til elitekurserne ser ud. Den oversigt kan du finde ved at klikke her. Hvis vi i KFD kan hjælpe dig med at svare på spørgsmål om det at være dommer, så tag endelig fat i en fra bestyrelsen eller en dommerkollega ude på banerne.

Hvis du allerede er dommer…

… i en anden dommerklub, og du ønsker at flytte til KFD, skal du kontakte vores kasserer.

Du skal inden da rekvirere et flyttebevis fra den dommerklub, du forlader. Dette flyttebevis dokumenterer blandt andet, at du har betalt dit kontingent i din tidligere klub.

Derudover er det en god idé at lave en opdateret liste over de dommerkurser, du har deltaget i (det kan du gøre på din dbunet-profil). I henhold til en landsdækkende aftale i DFU tager du din indrangering med dig, således at du kan forvente at dømme på samme niveau, som du forlader.

Vi glæder os til at se dig i Københavns Fodbold-Dommerklub.