KFD
Nyheder

David Nissen har været til NM i Futsal

David i midten med Ademir på venstre side  og Kirril på højre side
David i midten med Ademir på venstre side og Kirril på højre side

I forrige weekend var Nordens 6 bedste futsal hold samlet i Gøteborg i Sverige til de nordiske mesterskaber i Futsal, som blev holdt for tiende gang. Og når man samler de bedste hold i Futsal, skal man jo også have de bedste dommere til at dømme holdene. Danmark fik lov til at stille med én dommer i år og DBU valgte (naturligvis) at sende KFD’s David Nissen som deres repræsentant. KFD ringede til David for at høre lidt om turen.

Turneringen blev afholdt i Prioritet Serneke Arena, som er nordens største multiarena på 45.000 m2 i 7 plan inkl. hotel og idrætsgymnasium. Her kan man bl.a. løbe på ski indendørs hele året på den 1,2 km. lange kuperede bane, hvor der er 3 spor.  Der er også en indendørs kunststofgræs fodboldbane med 3000 tilskuerpladser. Futsal kampene blev dog spillet i en af de mindre haller med ca. 500 tilskuerpladser.

David siger god kamp til det finske og svenske hold
David siger god kamp til det finske og svenske hold

Udover titlen som Nordisk Mester i Futsal er turneringen også en slags opvarmnings-turnering for holdene, hvor flere af holdene i den kommende tid skal spille CHL-kampe i Futsal. David var dommer i 3 af kampene, hvor 2 af kampene som dommer 1.  David var selv tilfreds med sin indsats, hvor niveauet naturligvis var noget højere end herhjemme. Det er tredje gang David er udenfor landets grænser og dømme futsal. Det giver mig et kick at komme udenlands og gør glæden ved at dømme futsal endnu større, fortæller en stolt David.

Det blev i øvrigt norske Sandefjord, som kan kalde sig Nordisk Mester, mens de to danske hold henholdsvis blev nr. 4 og 6.

Hi, I’m René Krarup