KFD
Nyheder

Armash er ny dommer i serie 3.

Armash glæder sig til at dømme i serie 3
Armash glæder sig til at dømme i serie 3

At blive indrangeret som dommer er en drøm/mål for de fleste dommere. Men desværre er det ikke alle dommere, som slipper gennem nåleøjet og bliver indrangeret. En af KFD’s unge dommertalenter er 21-årige Armash Mehndi Khan, som denne sommer netop er blevet indrangeret i serie 3. KFD tog en snak med Armash om, hvorfor han valgte at blive dommer og hvad målet er.

Armash spillede U-19 fodbold på Vanløse’s 1.hold, da han sideløbende med fodbolden valgte at tage dommerkortet. Dommeruddannelsen blev taget, fordi Armash var interesseret i at kende alt om det lovtekniske indenfor dommerverdenen og fordi udfordringen i at lede og afvikle en fodboldkamp tiltalte ham. Dommergerningen fik dog stille og roligt overtaget og da Armash blev senior, valgte han at kvitte fodbolden og i stedet for at koncentrere sig om dommergerningen.

Armash dømmer en U-14 kamp
Armash dømmer en U-14 kamp

Han er nu i gang med sin 3. sæson som dommer. I dag er det bl.a. udfordringen med at lede en fodboldkamp med mange forskellige persontyper, som jeg finder attraktivt. Der er ikke to kampe, som er ens. Man bliver hele tiden udfordret og skal tit tage nogle hurtige (og korrekte) beslutninger. Og det er ikke altid, at det falder i spillernes smag, hvilket giver endnu en ledelsesmæssig udfordring, fortæller Armash.

Første mål var at blive indrangeret og det er lykkes nu, hvilket jeg selvfølgelig er glad for. Næste mål må være at rykke videre op i rækkerne, men først skal jeg lige finde fodfæste i serie 3, slutter Armash. Når Armash ikke dømmer, arbejder han som revisor hos EY (tidl. Ernst & Young). Sideløbende med det tager han en kandidat i revision på CBS.

KFD ønsker Armash tillykke med indrangeringen og held og lykke på banerne fremover.

 

Hi, I’m René Krarup