KFD
Nyheder

Rutineret kvartet til finalen

Når finalen i københavnsmesterskabet for advokater skal afvikles til september har KFD igen fået lov til at stille med en kvartet – denne gang bliver det en rutineret en af slagsen.

ww169868_1

Finalen fløjtes af Bjarne Nigaard Fhv. Direktør for Bæredygtig Landbrug, nuværende chef for Danske Beredskaber så hjælpen skulle kunne tilkaldes hvis behovet opstår.

Bjarne er 43 år, født i Viborg, uddannet advokat, er derfor vant til, at klare de unge jurister som sikkert kommer til, at bede om flere sager skal føres for Højesteret efterhånden som trætheden vil nærme sig.

De unge knejter bliver som smør i mine hænder” siger Bjarne mens han nyder 3 liter kvalitetsøl på altanen i hans nye domicil på Amager.

Lektor Blomme på banen igen.

Som LD 1 har den korrupte udtagelseskomite udtaget skolelæren fra Borup, Lars Gerner, der i det hele taget bare er forhenværende.Lars-Gerner1

Lars har netop fejret 25 år jubilæum på den lokale lilleskole i Borup – det kan undre at skolen står endnu.

”For mig bliver det som første skoledag igen – jeg glæder mig til, at lære ham den unge fra Viborg nogle tricks” udtalte Lars Gerner da han med tårer i øjnene modtog tilsigelsen pr. telefon.

Afviser trussel om fyring

Som LD 2 og altså den dommer der er med som det tynde øl har Das Kampvertieler noget overraskende udtaget KFD´s formand Ruben Christensen.

DSC_0059-2-3

Ruben arbejder til dagligt i Styrelsen for undervisning & Kvalitet så Rubens opgave bliver selvsagt at vurdere om kvartettens kvalitet er i orden – vi afviser på stedet – enhver snak om inhabilitet.

”Jeg kan på det kraftigste afvise de rygter der har svirret i dommerkredse hele ugen, Ruben har på intet tidspunkt truet mig med fyring som kampfordeler hvis han ikke blev udtaget til finalen” udtalte KFD´s kampfordeler til redaktionen.

Det er min helt klare oplevelse, at Ruben ganske enkelt er den bedste LD 2 finaleholdene kan ønske sig – sidst Ruben var i træningslejr besøgte han Flyvergrillen hele 4 gange i en og samme uge” siger Kampfordeleren.

Man skal gøre det man er bedst til – 4. dommerens opgave under finalen bliver at være i tæt kontakt med grillpølserne og tilsikre at fadøllet ikke bliver for varmt – Kampfordeleren har nødtvunget sat sig selv på denne åbenlyse vigtige opgave.

13335894_10208304162575347_4004661257951825439_n

Finalen afvikles fredag d. 9. september Kl. 19:00 på Frederiksberg Stadion.

Finaleholdene kendes endnu ikke da de to semifinaler ikke er afviklet.

 

Hi, I’m Tom Kristensen