KFD
Nyheder

20 % rabat på Hercegovina

Ivan Juric byder dig velkommen på Hercegovina
Ivan Juric byder dig velkommen på Hercegovina

I mange år har Restaurant Hercegovina i Tivoli været stamsted for KFD’s dommere. Her har KFD holdt teorinyt og teorimesterskaber mm. gennem årtier. Dette skyldes bl.a., at vi altid er blevet modtaget med åbne arme og fået lækker mad til en god pris. I dette forår måtte Hercegovina desværre lukke, da Tivoli skulle rive bygningen ned. Men nu har ejeren – Ivan Juric – fundet nye lokaler og har åbnet Hercegovina igen.

Den nye Hercegovina ligger på Mørk Hansens Vej 2 på Frederiksberg. Det er skråt overfor Frederiksberg Stadion. Ivan Juric er jo tidligere topdommer og er faktisk stadig medlem af KFD. Han byder alle dommere velkommen i hans nye restaurant og tilbyder 20% rabat på regningen til alle dommere. Du skal blot oplyse et kodeord, som du kan læse på KFD’s Facebookgruppe, når du betaler regningen.

Der er også udendørs servering på Hercegovina
Hercegovina holder lukket om mandagen, men det var ikke der vidste det….

Niels-Erik Van Zeijst var én af de allerførste dommere, som besøgte Hercegovina på Frederiksberg. Og Niels-Erik kan varmt anbefale alle dommere at kigge forbi til en hyggelig og berigende kulinarisk oplevelse. Du kan tjekke Hercegovinas hjemmeside her for åbningstider mm.

 

Hi, I’m René Krarup