KFD
Nyheder

Kom gratis til fodbold på fredag!

Københavnske talenter til SL-kamp på Vestegnen
Der er stadig ledige pladser på fredag

Så er det på fredag d. 29/4 at KFD’s traineeprogram har et supertilbud til dig, som har taget dommerkortet indenfor de sidste 3 år eller er vejleder. Kom gratis til divisionskamp, få en stadionplatte og få en snak med dommerne bagefter kampen. Redaktionen spurgte en af vores nyere dommere – som deltog i sidste års program – Mathias Luthmann, mht. hvad han synes om sidste års arrangement.

Hvorfor valgte du at deltage i sidste års ”Mød en topdommer”?

Mathias havde en god oplevelse sidste år

Det er altid fedt at se fodbold live på stadion, så den chance ville jeg ikke miste. Derudover var det også det sociale perspektiv i at møde andre nye dommere. Udover at følge med i kampen, sad vi også og snakkede om de erfaringer og udfordringer, som vi havde haft som nye dommere.

Vi fik også mulighed for at lytte med på dommernes headset og kunne dermed høre deres indbyrdes kommunikation. Det var sjovt og spændende at lytte med på.

Hvad skete der efter kampen?

Efter kampen mødtes vi med dommere og linjedommere. Her var det fedt, at vi kunne stille spørgsmål til dagens kamp og spørge ind til afgørende situationer. Derudover hørte vi også om de tre dommeres karriere og hvad det havde krævet at komme dertil, hvor de var i dag.

Kan du anbefale andre nye dommere at deltage?

Jeg kan klart anbefale andre nye dommere at deltage i arrangementet. Som ny dommer fik vi et indblik i, hvad det kræver at dømme på højt niveau. Derudover fik jeg snakket og vendt dommergerningen med andre nye dommere, hvilket også var godt.  

Fredagens divisionskamp mellem Hvidovre og Fremad Amager starter kl. 18.30 og bliver spillet på Hvidovre Stadion. Mødetid er kl.18.00.  Har du ikke tilmeldt dig fredagens arrangement, kan du nå det endnu. Send blot en mail til Christian Hansen på tilts@live.dk.

 

Hi, I’m René Krarup