KFD
Nyheder

Ondt blod – part 2 – d. 7 marts

Bart vs. Sønderby
Bart vs. Sønderby

Det bliver ondt, intenst, hensynsløst og et drama af dimensioner, når KFD igen i år inviterer til det prestigefyldte teorimesterskab på Kulturstationen i Vanløse. Hvilken KFD’er vil løbe med den æresfulde titel? KFD satte to af storfavoritterne – Bart og Sønderby – stævne, for at høre om deres forventninger til et af sæsonens store højdepunkter.

Sønderby har vinket i 281 kampe i superligaen og 85 kampe internationalt. Derudover har han vundet KFD’s teorimesterskab 6 gange tidligere. Bart er netop rykket op i Københavnerserien og har derfor pt. ikke samme erfaring som Sønderby. Til gengæld er han nuværende dobbelt danmarksmester i Fodboldloven og har begge gange sat dommerkollegaer fra hele landet fuldstændig til vægs.

KFD spurgte de to mastodonter indenfor fodboldloven, hvorfor det netop lige er dém, som vinder teorimesterskabet

Bart: Jeg er ikke tilfreds med kun at have én pokal stående, så efter mesterskabet står der 2 pokaler på min hylde!

Sønderby: Det står 12 forskellige navne på pokalen, og sidst jeg kiggede efter, stod der ikke Bart!. Det kommer der heller ikke til at gøre efter d. 7. marts. Bart’s tid skal nok komme engang, men man kan ikke læse sig til erfaring! I øvrigt håber jeg, at mange KFD’ere vil deltage, så vi kan få endnu en hyggelig aften i godt KFD-selskab.

Snupper Bart pokalen fra Sønderby?
Snupper Bart pokalen fra Sønderby?

KFD bakker op om dette og inviterer derfor til gratis mad til teorimesterskabet. Derudover har vi lejet et fadølsanlæg, så drikkevarer – både fadøl og sodavand – vil også være gratis denne aften.

Du kan tilmelde dig teorimesterskabet mandag d. 7 marts kl. 18.00, ved at sende en mail til kfdtilmelding@hotmail.com. I emnefeltet skriver du: dommernummer, navn, samt hvilken ret du ønsker. (Stegt flæsk eller kylling).

KFD glæder sig til at se alle til en hyggelig aften i Fodboldlovens tegn!

Hi, I’m René Krarup