KFD
Nyheder

Obligatorisk teorigennemgang for DBUK Dommer

IMG_6335

I samarbejde med KFD og DBU København, så kunne den første aften med det obligatoriske kursus: ”Obligatorisk teorigennemgang for DBUK Dommer” afvikles. Inden teorigennemgangen for alvor gik løs klokken 18.30, så skulle der først lige spises aftensmad på KFD’s regning, hvor der ca. var 60 dommere som benyttede sig af denne mulighed.

DSCF1746
Der følges intenst med, specielt ved Jan’s mange sjov klip, som blev diskuteret.

Aftenensmad og en sludder med sine skønne dommerkollegaer var netop det der skulle til for at holde koncentrationen for den ca. 3 timers lange og inspirerende teoriundervisning af Jan Carlsen. Ca. 110 dommerkollegaer var mødt op i Kulturstationen Vanløses lokale, hvor der blev præsenteret lovnyt samt en hurtig og inspirerende gennemgang af de væsentligste paragraffer i lovbogen.

DSCF1763
Jan Carlsen der er godt igang med at forklare og stille spørgsmål.

Inden vores velkendte lovekspert Jan Carlsen kom helt igang med lovnyt og sine guldkorn til teorien, så kom der lige nogle vigtige informationer på banen, som er værd at læse igennem som dommer!

Nedenstående listede kurser er der er mulighed for deltagelse i, hvor der for enkelte dommere er obligatoriske datoer (her tænkes specielt på fysisk test og evt. teoretisk test, som ligger samme dag). Kenneth Egeberg vil udsende en påmindelses mail i den nærmeste tid, om de listede kurser nedefor.

28. februar: Fysisk Test på Frederiksberg

5. marts: Vejlederkursus i DBU

12 og 13. marts: Breddeudviklerkursus i Middelfart

12. marts: Trioudviklerkursus i Middelfart

16. marts: Inspirationsaften (DBU København) v/Arne Nilsson i Frederiksberg-Hallerne

18 juni: Årets sommerarrangement fra Rekruttering og fastholdelsesgruppen på Amager

Er du interesseret i at deltage i en eller flere af ovenståender kurser, så bedes i kontakte Kenneth Egeberg for mere information – kege@dbukoebenhavn.dk

Hvis vi vender tilbage det obligatoriske kursus (Obligatorisk teorigennemgang for DBUK Dommer), så blev det første afholdt igår aftes. Det næste kursus afholdes den 08/08-2016 på følgende adresse:
Kulturstationen Vanløse
Frode Jakobsens Plads 4, 1.
2720 Vanløse

KFD står igen for aftensmad denne aften så ønsker at spise med, hvor der på menuen står mellem stegt flæsk eller flødebagt kylling med ris, så skal man blot sende en mail til kfdtilmelding@hotmail.com, så er der gratis mad. I emnefeltet skriver du blot flg.:
Navn + dommernummer,
Dato for det kurset
Samt om du ønsker stegt flæsk eller flødebagt kylling med ris.
Fristen for at tilmelde sig spisning er til fredag d. 5/2-2016.

Har du endnu ikke fået dig tilmeldt kurset, så sæt kryds i kalenderen og husk at sætte fravær på dbunet – og skynd dig at få dig tilmeldt til kurset. Der er tilmeldingsfrist frem til den 08/08-2016.

IMG_6332
Skål!
Hi, I’m Kristian Brkic