KFD

Det kan meget vel blive resultatet når Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling i det der allerede er døbt ”hadets kamp” møder holdet fra Uddannelses og Forskningsministeriet – kampen står altså mellem Esben Lunde Larsen og Ellen Trane Nørbys tropper.

trane_noerby _b

Kampen som af UEFA – Nato og Regeringens Koordinationsudvalg allerede er defineret som en ”høj risiko kamp” er planlagt til at skulle afvikles tirsdag d. 22. september 2015 16:30

Hjemmeværnet – PET & FET har af åbenlyse grunde ikke offentliggjort det endelige spillested men Rosenborg Kasserne kunne være en mulighed.

Da kampen må formodes at skulle spilles på militært område  så må du forvente at skulle blive sikkerhedsgodkendt af både KFD og UNICEF.

Nu kommer så det alvorlige;

Ruben Christensen

På ét af holdene, og vi siger ikke hvilket, men det er ikke for Forskningsministeriet optræder Hans Excellence, Formanden for KFD Ruben Christensen.

Vi skal altså bruge en dommer – som skal godkendes af både Formanden og Der Kampverteiler inden tilsigelsen afsendes.

Kravene er benhårde – du skal kunne løbe og følge med de unge jurister og du skal have et fornuftigt forhold til ”Det Store A – A for afvikling”

DBU markerer fairplay 10 dage i september
DBU markerer fairplay 10 dage i september

Officielt søger vi en neutral dommer – men en hjemmebanedommer ( UVM har hjemmebane) vil ikke være at foragte.

Skulle du trods disse ubarmhjertige krav alligevel have mod på opgaven så skal du kontakte Der Kampverteiler på mail

Ansøgningsfristen er søndag d. 20. september Kl. 12:00

Hi, I’m Tom Kristensen