KFD
Nyheder

En færing kikkede forbi…

– af Frank Kanlund, Rune Tychsen og Mikkel Bredsgaard Randers.

Fra venstre til højre er det Hallur, Frank, Rune, Mikkel og Holger.
Fra venstre til højre er det Hallur, Frank, Rune, Mikkel og Holger.

Sidste weekend (22. – 23. august) fik KFD besøg af Hallur Christiansen fra Færøerne som led i KFD’s dommerudveksling med klippeøerne.

Hallur dumpede ned i Kastrup lufthavn lørdag middag og Hallur havde allerede begyndt sin rejse fredag og da Hallur bor på den sydligste af øerne havde Hallur lige en to timers færgetur + en times kørsel til lufthavnen på Færøerne. Hallur kom til strålende solskin i Danmark fra det færøske sommervejr på 12 – 15 gr. (så det var en ganske tung efterårsjakke Hallur fremviste og omvendt er vi advaret den anden vej når vi skal på genbesøg).

Vi smed kufferten hos Hallurs søster og fandt en sandwich og lidt drikke. Da vi var i god tid inden Hallurs KS-kamp kl 15.30 tog vi til Uganda Ground på Vestamager og så lokaldrama mellem Tårnby FF og Dragør, hvor vi fik hilst på Henrik Niclasen og udvikler Stig Andersen og Hallur fik set serie 1 niveau til sammenligning ligesom vi gennemgik særregler om fri udskiftning og tidsbegrænset udvisning ved gult kort.

I Valby tog Rune imod med henblik på afvikling af KS kampen. Dagens udvikler var legendariske Vagn “Cigar” Christensen, som tog sig tid og lejlighed fra pensionisttilværelsen til at servicere Hallur og KFD (tak til Vagn for indsatsen og udviklingen er både (vel)skrevet og leveret).

En flot kulisse til kampen mellem FCK og AGF, der endte 2-2.
En flot kulisse til kampen mellem FCK og AGF, der endte 2-2.

Søndag havde vi opfundet, at Hallur skulle til bold i Parken mellem FCK og AGF. Særlig tak her til Henrik Niclasen, som sørgede for et fantastisk arrangement i Parken med fede pladser på A5 16. række midt for med overlegen udsigt til hele banen. Vi tog bus og tog til Parken, hvilket var en fornuftig disposition da vi blev trakteret med mad og øl ad libitum (exformandens foretrukne bryggeri) i lækre omgivelser samt adgang til Carlsberg Loungen i pausen og efter kampen (hvor de selvsagt ikke kun serverer pausethe.) Alt i øvrigt til favørpris.

Vi havde inviteret dagens superligaudvikler, Holger Hansen, med til middag som så fortalte om udvikling og hans forventninger til dagens kamp. Inden kampen fik vi også lejlighed til at hilse på dagens dommertrio med Lars Christoffersen i spidsen, hvilket KFD’s egen Darko havde udvirket (tak) og Darko var selv på linien.

Udover et værdigt farvel til Harald Nielsen fik vi en fin kulisse med 18000 tilskuere og en spændende kamp med et flot saksesparkskasse fra AGF (som KFD’s kassérer givet vil kunne bekræfte blot stadfæster AGF´s mesterskab, når Suppeligaen er gjort op til foråret).

Vi håber meget at vi får lejlighed til at møde Hallur, når vi ekspederes til Færøerne 11/9.

Hi, I’m Brian M. Pejter