KFD
Nyheder

Et skridt op for to elitedommere

Katrine (i midten) er rykket op, så den står på 3F liga fra efteråret.
Katrine (i midten) er rykket op, så den står på 3F liga fra efteråret.

Der blev tidligere i dag offentliggjort, hvordan indrangering for dommerne til landets øverste rækker ser ud til efteråret 2015. Dette med oprykninger til to KFD’ere til følge.

Først og fremmest rykker Katrine Wulff Stensholm op som dommer i kvindernes højeste fodboldrække, 3F Ligaen. Hun bliver dermed en del af den eksklusive liste der nu indeholder seks kvindelige dommere. Katrine var i foråret udtaget til at være linjedommer i kvindernes pokalfinale. Nu venter der forhåbentlig flere opgør fra øverste hylde for hende.

Peter Munch Larsen er ikke at finde på listen over 2. divisionsdommere mere. Han er nemlig rykket op i 1. division. Det er ellers ikke mere end et halvt år siden at Peter rykkede op som elitedommer i 2. division, men har bevist i foråret at niveauet mere. Peter bliver den femte KFD’er i 1. division. Der er 13 dommere indrangeret i alt i landets næstbedste række.

Peter Munch Larsen fløjteøl Amir Ruben Janus
Peter, her med de traditionelle fløjteøl, kan se frem kampe i 1. division efter sommerferien.

Der ønskes tillykke fra fodbolddommer.dk og KFD’s bestyrelse med oprykningen til både Katrine og Peter. Vi ser frem til at følge jer mod de nye opgaver.

Udover disse to oprykninger, er Jonathan Bak Dragsted en af de seks indstillede DS dommere, der har avancementmulighed til 2. division. Så der venter et rigtig spændende efterår for Jonathan, som vi selvfølgelig også ønsker held og lykke.

Herunder kan ses en samlet liste over KFD’ere i landets øverste rækker. Vil man se den samlede liste med alle elitedommerne og oprykningerne, kan man i bunden af artiklen se link til DFUs hjemmeside med de fulde lister.

Superliga

Kenn Hansen

Peter Kjærsgaard-Andersen

Superliga linjedommere

Christian Brixen

Darko Haramija

David Vang Andersen

Henrik Sønderby

1. Division

Benjamin Leander

Casper Thorsøe Jr

Kasper Madsen

Lars S. Jensen

Peter Munch Larsen

2. Division

Yasin Seker

Kvinde Elite

Betina Engelbrecht

Katrine Wulff Stensholm

www.danskefodbolddommere.dk – DBUs indrangering for efteråret 2015

Hi, I’m Brian M. Pejter