KFD
Nyheder

2 arrangementer til nye dommere

Rene Thunø førstehjælpskursus
Rene Thunø, her til førstehjælpskursus, kan opleves til arrangementet Boost din udvikling.

Traineeprogrammet har lavet to arrangementer, der især skal hjælpe de nye dommere med at få et indblik i dommergerningen.

Torsdag den 16. april afholdes der arrangementet Boost din udvikling. Her skal deltagerne først og fremmest ud og opleve en fodboldkamp i serie 2 mellem CIK og Bk. Stefan. Men udover dette får alle lov til at overvære den efterfølgende udvikling af dommeren. Dommer er Rene Thunø og udvikler er Preben Jakobsen. Tilmelding skal senest ske mandag d. 13. april.

Benjamin Jantzen fanget under en løbetest for elitedommere. Du kan møde ham til Mød en topdommer.
Benjamin Jantzen fanget under en løbetest for elitedommere. Du kan møde ham til Mød en topdommer.

Søndag den 3. maj har man ligeledes mulighed for at komme ud og se fodbold sammen med sine dommerkolleger. Arrangementet hedder Mød en topdommer og kampen er denne gang i 2. division mellem Fremad Amager og Bk. Frem. Et rigtigt Københavneropgør med stemning på tribunen og to hold, der ikke vil tabe til hinanden, på banen. Dommer er 1. divisionsdommer Benjamin Jantzen. Ligesom ved de andet arrangement bliver der mulighed for at snakke med dommeren efter kampen, hvor der kan stilles spørgsmål til, hvad det kræver at blive elitedommer i Danmark. Tilmelding til dette arrangement er senest torsdag den 30 april.

Man tilmelder sig til kurserne ved at sende en mail til tilts@live.dk.

Ønsker du yderligere info kan du trykke på de to events ude i kolonnen til venstre.

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply