KFD
Henrik Bruun
Henrik Bruun er tilbage som medlem i KFD.

KFD oplever i øjeblikket en stigning i medlemstallet, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for. Èn af de ”nye” medlemmer er en gammel kending, nemlig serie 1-dommer Henrik Bruun. Henrik meldte sig ud af KFD under ”dommerkonflikten” for et par år siden, da han ikke var enig med KFDs holding til føromtalte konflikt.

Nu dømmer Henrik dog igen med DFU på brystet og derfor tog fodbolddommer.dk forbi Tingbjerg Stadion en råkold onsdag aften og fik en god snak med Henrik om, hvorfor han atter har meldt sig ind KFD. ”Nu er der gået to år siden konflikten sluttede og da vi jo er voksne mennesker, er det vist på tide at vi kommer videre”, fortæller Henrik. ”Jeg har også haft nogle gode og positive dialoger med Frank Kanlund, når vi har været ude og være linjedommere sammen. Det har også været med til min beslutning, om atter at melde mig ind i KFD”.

”Tøjaftalen er selvfølgelig også et plus, men den primære årsag til min indmelding er det sociale fælleskab, som KFD har. Og så kan jeg jo nu komme gratis med til KFD-arrangementerne”, slutter en grinende Henrik Bruun. KFD ønsker Henrik et varmt velkommen tilbage i KFD.

Hi, I’m René Krarup

Leave a Reply