KFD
Nyheder

Dramatisk aften på KFD’s generalforsamling

Overskriften er rimelig misvissende, men nu har du åbnet artiklen, så nu har du bare at læse videre om en aften fyldt med traditioner.

DSC_0006
Tøjet skulle prøves

Som et led i tøjaftalen med Diadora så kunne dommerne prøve tøj inden generalforsamlingen. Da det italienske er noget småt i forhold til eks. Adidas så kom flere dommere i vejrtrækningsproblemer da de absolut skulle skrue sig ned i en str. L

Præcis Kl. 19:02 åbnede den snart Fhv. formand for KFD Frank Kanlund årets generalforsamling med, at glæde sig over det store fremmøde.

Frank Kanlund
Frank Kanlund

Som traditionen byder sig så bød Frank velkommen til vores gæster, bla var formanden for DBU/K Henrik Ravnild mødt op, mens DFU havde sendt Lolland Falsters flotteste fyr Nicolaj Nielsen, som flere medlemmer kunne genkende fra 2014 udgaven af studieturen til Hamborg.

Som vedtægterne forskriver skulle der nu vælges en dirigent og som traditionen også byder så blev Niels Erik Van Zeijst valgt uden modkandiater.

Bestyrelsens beretning

Efter at dirigenten havde fastslået, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, så gav han ordet til formanden, der kunne aflægge bestyrelsens beretning for året 2014.

Beretningen var knap så lang som den plejer ( tak for det Frank) men formanden kom alligevel ind på nogle væsentlige emner.

Frank rettede en varm tak til aktivitetsudvalget for årets jubilæumsfest på Stafetten – en meget fin aften hvor alle gik hjem med en rigtig god fornemmelse.

Man skal jo leve
Man skal jo leve

Formanden omtalte det gode initiativ med at få København med på Futsalvognen og en aften for vores udviklere hvor Peter Mikkelsen havde været tovholder.

Fokus på breddedommerne

DFU har i den seneste tid sat fokus på breddedommerne, sagde Frank og benyttede lejligheden til at rose bestyrelsen for DFU for den indgåede tøjaftale med Diadora, nu kan den enkelte dommer virkelig mærke, at han er med i et fællesskab.

IMG_3853

Frank kom også ind på de problemer som konflikten har givet i forhold til samarbejdet med DBU/K og opfordrede til. at man nu ser fremad og kommer videre.

Bestyrelsens beretning gav anledning til nogle kommentarer fra Bla. Ravnild og efter en kort debat blev beretningen vedtaget.

Nu skulle der afgives beretning omkring udvikling og indrangeringer, Niels Erik orienterede omkring det faktum, at man i udviklingerne har afskaffet karakteren.

Her var aftenens største debatemne – der var tørre tæsk til udvalget fra Bjarne Nigaard og Lars Gerner som begge mente, at den beslutning var en fejl og omgående burde Bjarne nigaard rødt kortomgøres.

Der sker ikke”  var modsvaret fra både Niels Erik og Jan Carlsen der begge argumenterede for, at beslutningen var rigtig og ikke ville blive lavet om, Niels Erik lovede til gengæld at give flere værktøjer indenfor det skrevne til vores udviklere, nu da man ikke kan læse karakteren på selve udviklingen.

DSC_0019
80 medlemmer var mødt op

Bjarne Nigaard efterlyste en bedre kommunikation fra administrationen til dommerne, direktøren for baconproducenterne mente, at det var på tide, at dommerne kunne stille større krav til DBU/K nu da der var så mange krav til dommerne ( 30 kamps reglen )

 

Regnskabets time

Trods det faktum, at vores kasserer er både jyde og bankmand så måtte Niels Thomasen fremlægge et regnskab der udviste et underskud på Kr. 10.681.-

Niels Thomasen
Niels Thomasen

Niels gennemgik de enkelte punkter og kunne bla. konstatere at KFD er gældfri.

Foreningens formue andrager Ca. Kr. 360.000

På positivsiden kunne nævnes, at kontoen for mistede kontingentindtægter var faldet drastisk, det hænger nok sammen med den indgåede tøjaftale.

Das Kampvertieler” havde i 2014 ikke bidraget så meget til fælleskassen som budgetteret, men Niels fortalte, at der alligevel var formidlet Kr. 122.000 til de dommere der havde hjulpet til. 1234469_610220815695084_35400107_n

KFD’s effektmand havde derimod overgået sig selv og bidrog med næsten Kr. 3500.- så det ligner et genvalg til Mogens.

Kontingentet stiger

Bestyrelsen havde stillet forslag om en stigning af vores kontingent, forslaget blev vedtaget og kan ses her Forslag til ny kontingent

Valgene

Frank Kanlund havde inden generalforsamlingen meddelt, at han ikke ønskede genvalg, Frank har siddet i bestyrelsen i 7 år så nu var tiden inde til at sige stop.

Ny formand - Ruben Christensen
Ny formand – Ruben Christensen

En enig bestyrelse havde taget den beslutning til efterretning og valgt, at indstille Ruben Christensen som ny formand.

Generalforsamlingen valgte derefter Ruben som ny formand og Ruben takkede for valget – fortalte at han ville gå ydmygt til opgaven

DSC_0009
Unge Hr. Møller

Også Lars Møller havde besluttet sig for at forlade bestyrelsen, tillidsmanden i Statsradiofonien har siddet i bestyrelsen i 5 år og været tovholder på projektet at gøre KFD synlig på de sociale medier, en opgave han har løst til UG med kryds og slange. Hr. Møller modtog generalforsamlingens anerkendelse i form af aftenens længste klapsalve.

Af det officielle referat vil du kunne læse om de øvrige valg, men det skal nævnes at Preben Jacobsen blev valgt til bestyrelsen og at Brian Pejter blev valgt som suppleant.

Det forventes at Brian overtager rollen som redaktør af vores hjemmeside. Brian har kompetencerne og er en flot fyr. ( Vi skal vel også snart snakke løn til det skrivende personale Brian?)

Hvem skal til Færøerne

Som traditionen også byder så skulle generalforsamlingen vælge en rep. til den trio der skal en tur til hvaldræberøerne for at fløjte.

Mikkel skal til Færøerne
Mikkel skal til Færøerne

Efter en kort afstemning stod det klart, at generalforsamlingen pegede på Mikkel.

Redaktionen ønsker Mikkel tillykke med valget, vi glæder os til at læse om Jeres tur.

 

 

KFD siger tak

Slutteligt var det tid til at sige tak – som gave til den nu fhv. formand havde en enig bestyrelse (udenom Frank) besluttet, at sende ham til Færøerne. Frank var tydeligvis rørt over valget og takkede for tiden i KFD’s bestyrelse.DSC_0077De bajere der skal drikkes på Færøerne skal jeg nok betale” udtalte en rørt formand efter generalforsamlingen.

En god aften var slut – Kl. 21:25 takkede dirigenten for god ro og orden.

Du kan se flere billeder på vores officielle Facebookprofil.

-Tom K

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply