KFD

Kære alle

KFD afholdt forleden et sikkerhedskursus hvor blandt andet indgik et oplæg fra DBU sikkerhedschef Henrik Kjær Jensen.

Jeg bemærker udtrykkelig at  info i vedlagte infoskriv om matchfixing  fra DBU er obligatorisk viden for enhver fodbolddommer.

Det er regler som alle i KFD skal overholde og forbuddet mod matchfixing   fremgår også nu af KFD´s eget code of conduct.

Det bemærkes, at udover det  anførte  i infoskriv fra DBU  er det  også udtrykkelig forbudt at spille på kampe i egen række/turnering i enhver henseende. 

Til eksempel:  er du indrangeret i serie 2 og vinker i KS kan du ikke spille på kampe i KS samt serie 2 og nedefter – hvis du også dømmer kampe i serie 2- 5  (hvilket man jo sædvanligvis gør).

Til eksempel : er man ikke–indrangeret kan man ikke spille på nogen kampe/række /turnering hvor  man selv kan forventes at dømme/vinke.

Til eksempel : du kan heller ikke spille sammen med en god ven eller samlever/ægtefælle/kæreste/anden familie   på dine kampe og/eller turnering.

For så vidt dette giver anledning til  tvivlspørgsmål er man altid velkommen til at  kontakte KFD´s bestyrelse.

Er du i tvivl så lad være – det vil selvagt have alvorlige konsekvenser hvis forbuddet mod matchfixing overtrædes dels i relation til straffelovens regler om bedrageri og medvirker hertil , DBU´s regler om matchfixing  og selvsagt også ift. KFD afstandtagen hertil  i enhver henseende.  Matchfixing angives  til at være den største  trussel mod fodboldspillet generelt  i nyere tid  – selv  banale små forhold kan gøre dig personligt  til genstand for  afpresning fra matchfixere.

Du kan læse folderen fra DBU her Matchfixing_420x260_folder_FINAL

Venlig hilsen

Frank Kanlund

Formand, KFD

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply