KFD
Nyheder

Julehilsen fra bestyrelsen

Fodboldsæsonen er afsluttet og jeg havde selv fornøjelsen af at vinke U19 liga 27. november  på det  nyrenoverede Frederiksberg Idrætsparks fine kunstbane, men i bidende kulde og det er derfor  helt fint med en vinterpause i min optik.

1234469_610220815695084_35400107_n

Her i vinterperioden skal du  gøre brug af KFD´s medlemstibud.  For det første vintetræning som finder sted hver mandag i Prismen. Der løbes test hvis man har lyst til det og så spilles indendørs fodbold og vi får en dommersnak efterfølgende. Du kan se KFD´s events på sitet herunder teorinyt og KFD´s Teorimesterskab, tysklandstur ligesom der barsles med en aften med en kendt

Kasseren gør sit for at sikre genvalg.
Kasseren gør sit for at sikre genvalg.

fodboldpersonlighed samt sikkerhedskursus allerede primo januar 2015. Der er tillige indbudt til møde med DBU og DFU´s formænd i Birkerød medio januar.  Det er vigtigt at komme til KFD´s arrangementer fordi du får netværk.

I KFD´s bestyrelse har vi set på ny kontingentstruktur  ligesom vi er i færd med et  infoskriv til de dommere i København som ikke er medlem af KFD. Vi håber at både de nye dommere som endnu ikke er medlem og gamle kræfter tager imod vores hånd og vil være med i dommerfællesskabet i København.

Der skal lyde et stort tillykke til vores webmaster Bart  Wilkowsky som i Parken slæbte DM i fodboldloven hjem til KFD  Fantakstisk flot med guld !

DSC_0059

Husk at KFD afholder ordinær generalforsamling som sædvanlig den sidste tirsdag i januar. Der er valg til bestyrelsen idet webredaktør Lars Møller Hansen og undertegnede takker af. En enig bestyrelse peger herefter på Ruben Christensen som ny formand   – men valget er dit hvis du møder op og gør din indflydelse gældende på generalforsamlingen.

I kan i vedhæftede læse info fra DFU om den nye tøjaftale  ifølge hvilken alle KFD´ere sammen med andre som er medlem af en dommerklub får et gratis sæt Diadoratøj i sort leveret i postkassen. Ligeledes adgang til at købe dommertøj med stor rabat, som andre dommere  ikke får adgang til.

En tak til alle jer som har ydet en indsats for KFD i 2014 og alle jer som har tilbudt sig. Det er herligt at mærke jeres opbakning.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

På bestyrelsens vegne

Frank Kanlund

Nedenstående link er til alle medlemmer af DFU – her kan du læse lidt praktisk info omkring tøjaftalen.

Tøjaftalen_skrivelse med alle medlemmer

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply