KFD

Søndag d. 7. december 2014 havde DFU indbudt til DM i Fodboldloven. 

Scenen var klar, Ca. 30 deltagere havde tilmeldt sig og for, at skille fårene fra bukkene skulle alle igennem 40 spørgsmål. De fem bedste gik så videre i semifinalen hvor sværhedsgraden var absurd høj, godt styret af lovprofessor Jan Carlsen og gøglerjuryen.

Gøglerjuryen på arbejde
Gøglerjuryen på arbejde

De to gøglere var i dagens anledning bevæbnet til tænderne med koklokke og friske bemærkninger, intet var overladt til tilfældighederne, deres kendskab til reglerne må aftvinge respekt.

Efter at  1. runde var overstået stod det klart at Kurt Jørgensen havde vundet med hele 38 rigtige, skarpt forfulgt at bla. Bart, Kure og Christian Grinderskov fra KFD.

Kure ser koncentreret ud
Kure ser koncentreret ud

KFD havde hele 3 ud af 5 dommere med i semifinalen, intet mindre end imponerende, godt gået!

Det rører mit hjerte dybt og jeg er tæt på, at fælde en tåre” udtalte formand Kanlund telefonisk til redaktionen og forsatte “jeg er så stolt af de drenge, de gør KFD store ære

 

Semifinalen var bygget sådan op at de 5 deltagere skulle satse point før de skulle besvare spørgsmålene, det var fantastisk underholdning for os alm. mennesker .

Vinderen
Vinderen

Semifinalen betød exit for Kure og Christian da det stod klart at Bart var i finalen.

Spørgsmålene var nu en kombination af oplæsning af Carlsen og video og det afgørende spørgsmål handlede om et frispark der skulle tages i et gigantisk regnvej, spilleren fumlede, rørte bolden og modtanderne tog bolden og scorede på en kontra.

Var der mål eller ej – dommeren på klippet dømte mål, men

Tillykke til Bart
Tillykke til Bart

Bart vidste bedre og påstod at frisparket skulle tages om. Frisparket var ikke taget korrekt, spilleren rørte bolden med knæet og så er frisparket ikke taget rigtigt – jo tak – vi var på nørdernes holdeplads her.

Spændingen blev udløst, Jan Carlsen fortalte at Bart havde ret og jublen ville ingen ende tage. Bart kan nu kalde sig Danmarksmester i Fodboldloven 2014 Redaktionen ønsker Bart hjertelig tillykke og vi glæder os på hans vegne – en fantastisk præstation.

DSC_0126Ved siden af DM i Fodboldloven så havde DBU lagt ligakampen mellem FCK og FCM og kampens dommer Jens Maae tog sig tid til, at briefe os om hans tilgang til kampen, spørgsmålene var mange og Jens var frisk i svarene.

Kampen endte med en sikker 3-0 sejr til København så også på banen var Hovedstaden den store vinder.

Tak til DFU for et fedt arrangement, godt styret af Malthe. Til næste år deltager redaktionen bag fodboldommer.dk – så er I advaret.

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply