KFD
Nyheder

Traineeprogrammet er skudt i gang

Så nærmer sæsonen sig, og det gør startskuddet på KFDs Traineeprogram også. Der er blevet lagt et stort arbejde i, at kunne tilbyde nye dommere relevante arrangementer, workshops og tiltag, hvis formål er at give den bedst mulige start på karrieren for en ny dommer.

Allerede nu er der flere ting oppe på programmet, bl.a. ”Mød en elitedommer”, øget antal vejledninger, erfaringsudveksling i klyngegrupper, VM-arrangement, dommerteknisk-workshop og meget mere. Dette er blot nogle af de nyeste initiativer, som allerede er planlagt eller ligger i støbeskeen i KFDs Traineeprogram for nye dommere.

Alle dommere uddannet i indeværende år (indmeldt i KFD), bliver automatisk en del af Traineeprogrammet. Som medlem af Traineeprogrammet vil man med jævne mellemrum blive indbudt til forskellige arrangementer i det første år som dommer. I dette første år af Traineeprogrammets leveår, inviteres også alle dommere med dommerkort fra 2012 og frem til at deltage i Traineeprogrammet.

For på bedste vis at kunne præsentere KFD for nye dommere, er der blevet udarbejdet en flyer, som tilsendes alle nyudannede dommere. Denne flyer beskriver de mange fordele ved medlemskab af KFD, og de konkrete tiltag man som ny dommer kan forvente af KFDs Traineeprogram.

Se KFDs flyer ved at klikke her!

En præsentationsvideo er på tegnebrættet

Der arbejdes i øjeblikket på en præsentationsvideo, som skal vises nyuddannede dommere. Styregruppen for Traineeprogrammet kan ikke løfte alt for meget af sløret, men kan dog fortælle at man i kyndigt samarbejde med KFDs eget underholdningsorkester (læs: det bedste fra Danmarks Radio), er ved at strikke en præsentationsvideo sammen, der med pomp og pragt skal vise nye dommere alt hvad KFD kan tilbyde.

Har du i øvrigt en dommerkollega, der ikke er meldt ind i KFD, så send vedkommende KFD-flyeren – med en fin lille hilsen om at KFD tilbyder alt fra dommertøj over workshops til vejledninger og erfaringsudveksling i klyngegrupper.

Traineeprogrammet søger vejledere

I forbindelse med Traineeprogrammet søges der nye såvel som erfarne vejledere, der har lyst til at dele ud af deres erfaringer, og har tiden til at arrangere og planlægge minimum to vejledninger for en mindre gruppe nye dommere i løbet af den første halvsæson. Som tilknyttet vejleder får du ansvaret for en klynge på 3-5 nyuddannede dommere i deres første år, og du vil blive godtgjort for hver af dine vejledninger efter gældende vejledertakster. Du kan som interesseret vejleder læse mere om Traineeprogrammet og klyngerne (Klyngeprogrammet) på nedenstående links:

Traineeprogrammet søger vejledere og Om Traineeprogrammet og klyngerne

Tjek din e-post

Er du uddannet fodbolddommer i årene 2012-2014, skal du tjekke din mail-indbakke (og eventuelt også din SPAM-indbakke). I en mail fremsendt af Jonathan Nilton vil du finde flere informationer omkring Traineeprogrammet og tilmelding til Klyngeprogrammet. Er du uddannet i 2012-2014, og har du mod forventning ikke modtaget en mail fra Jonathan Nilton så skriv en mail til nilton25@gmail.com.

På vegne af Traineeprogammet

Bjørn Kure og Jonathan Nilton

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply