KFD
Nyheder

4 KFD’ere til DBU Talentdommerkursus 3

Jeff (i midten) er en af de dommere som skal på Talentdommerkursus 3. Her bliver han genforenet med Esad Deronjic (tv) og Anders Henriksen (th), som Jeff var i Liverpool med i efteråret.
Jeff (i midten) er en af de dommere som skal på Talentdommerkursus 3. Her bliver han genforenet med Esad Deronjic (tv) og Anders Henriksen (th), som Jeff var i Liverpool med i efteråret på Talentdommerkursus 2.

DBU har haft nogle aktive uger, og mens det for nogle KFD’ere er blevet til oprykning, er det for andre blevet til indstilling. Det har nu kastet nogle pladser af sig til det kommende “Lyngby-kursus”, som helt korrekt hedder DBU Talentdommerkursus 3. KFD er repræsenteret med Jeff Dall Dyva, Peter Munch Larsen og Yasin Seker som dommere til kurset, mens Brian M. Pejter kommer med som linjedommer. Jeff, Peter og Yasin er alle en del af KFDs Talentprogram, som Brian også tidligere har været medlem af i et halvt år. Nu står den på 6 dage, fra den 29. juli til og med den 3. august, med masser af prøvelser og udvikling. Blandt andet bliver alle kampe gennemgået dagen efter de er dømt, og her er dommerne blevet filmet så alle situationer kan diskuteres til bunds. Vil du læse mere om kurset kan du kigge her.

Fodbolddommer.dk ønsker held og lykke med kurset.

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply