Traditionen tro blev der holdt teorimesterskab med tilhørende stegt flæsk og kylling. Stemningen var høj, da maden blev serveret, men stoppede også hurtigt.

Ind ad døren kom teorimesteren fra de forgangende to år – Sebastian Aagerup. Sebastian kunne som den første nogensinde lave et vaske ægte hattrick, og tage pokalen med hjem tre år i træk.

Der var opgivende blikke at spore da Sebastian kom, der var tilmed nogle der sagde “der røg min chance for mesterskabet”.

Teorimester 2018 og 2019 – Sebastian

Der var også mulighed for at købe Diadora tøj, da Lars Bo kom forbi med gode tilbud.
Derudover havde han den nye turkis dommertrøje med, til stor begejstring for de fleste.

KFD’s egen effektmand – Mogens Høireby var også tilstede med diverse effekter. Nåede du ikke at købe det du skulle, eller deltog du ikke i går, kan du se kataloget her og kontakte Mogens for køb af disse.

Da klokken havde passeret 19, var det Jan Carlsens tur til at sige noget. Jan gennemgik ikke testen, men derimod hvordan det hele kom til at foregå. Der blev breaket at vi havde hele 40 minutter til de 35 spørgsmål, og jeg skal love for at der var stille de 40 minutter, koncentrationen var i top.

Efter fintælling fra Jan Carlsen og John Holm var vi alle spændte på resultatet.
På en flot trejde plads, med 30 rigtige – Thomas Meulengracht Ledet.
Og med 33 rigtige – både Kasper Madsen og Mikkel Bredsgaard Randers.

Det betyder at vi skal ud i en sudden death, eller som Jan forklarede det: Nu havde begge hold sparket deres fem spark i straffesparkskonkurrencen, hvis der derefter blev scoret og brændt, havde vi altså fundet en vinder – lidt af en gyser!

Efter to ekstra spørgsmål, endte Mikkel med at trække det længste strå og dermed genvinde trofæet efter nogle års pokaltørke.

Top tre til årets teorimesterskab

Mikkel overtager dermed anden pladsen på all time KFD teorimester fra Erik Eriksen (har vundet tre gange) og har nu vundet fire gange. Henrik Sønderby sidder på første pladsen med fem titler på CV’et. Du kan se hele listen her.

Har du lyst til at øve dig lidt på spørgsmålene? Eller vil du lege Jan Carlsen for familien eller andre? Så kan du finde årets test her samt svarene her.

Efter vinderen var fundet, var der traditionen tro Champions League på storskærm hvor der blev vist RB Leipzig – Tottenham. RB Leipzig fulgte Mikkel trop og tog rent bord, de vandt 3-0 og gik dermed videre til næste runde.

RB Leipzig – Tottenham på storskærm
Ny-tidligere teorimester generobrer tronen