En af de helt store traditioner i KFD er det årlige teorimesterskab. Siden 1994 har KFD’erne hvert år dystet mod hinanden i fodboldloven og det sker selvfølgelig igen i år. Jan Carlsen har for 27. gang udarbejdet en quiz med udgangspunkt i fodboldloven. For at alle dommere kan være med, vil det være den sædvanlige 1-X-2 quiz, så der er ikke mulighed for at rode sig ud i noget bøvl. Dette skal besvares på en lille halv time.

Sidste års vinder – Sebastian

Teorimesterskabet finder sted tirsdag d. 10 marts kl. 18.00 i Frederiksberg Hallerne. Vi starter som altid med lidt mad, hvor du kan vælge mellem stegt flæsk eller kylling.  KFD sørger selvfølgelig også for drikkevarer til maden.

Diadora kommer også forbi og har igen i år lovet fantastiske supertilbud på dommertøj mm, som kun gælder denne aften. Det kan du købe fra kl. 18-20.

Kl. 19.00 bliver årets test uddelt og så stiger koncentrationen de næste 30 minutter.  Og ca. en times tid senere vil Jan Carlsen kåre årets vinder. Herefter er der dømt KFD’s 3. halvleg, hvor vi sammen ser returkampen i CHL mellem enten Valencia og Atalanta eller Leipzig og Tottenham.

Alt dette får du for 50 kr., som du betaler på aftenen. For at tilmelde dig skal du sende en mail til kfdtilmelding@hotmail.com, hvor du i emnefeltet skriver navn, dommernummer samt hvilken ret du ønsker.

Har du først tilmeldt dig arrangementet, hæfter du dig også for betalingen. Dette går vi, da fællesskabet ikke skal betale for de dommere, som ikke dukker op når de har tilmeldt sig.

Vi håber at se så mange som muligt til teorimesterskabet 2020, som både er en faglig, men også social aften.

Teorimesterskab 2020