I januar er der atter dømt “obligatorisk teorigennemgang” henholdsvis mandag d. 6/1 og tirsdag d. 14/1. Begge dage starter arrangementet kl. 18.00. KFD serverer traditionen tro gratis sandwich for sine medlemmer. De kan spises i caféen fra kl. 17.00 eller evt. tages med i Heerupsalen.

I år kan du vælge mellem flg. sandwich:

  • Kylling/bacon
  • Kylling u/bacon
  • Falafel
  • Tunsalat
  • Roastbeef
  • Æg/tomat

Du skal blot sende en mail til kfdtilmelding@hotmail.com, hvor du i emnefeltet skriver dit navn, dommernummer, hvilken sandwich du ønsker samt dato, hvor du deltager. Så kig forbi cafeén og få den sædvanlige hyggesnak med dine dommerkollegaer, inden Jan Carlsen går på. Tilmelding senest torsdag d. 2/1 og onsdag d. 8/1.

Husk at tilmelding på mail kun er for sandwich, for deltagelse til teorigennemgangen skal det ske på DBUnet.

Gratis sandwich til obligatorisk teorigennemgang