Kære dommerkollegaer

Vi hygger, gør vi! Godt nok viser vejret sig fra sin noget blæsende side, med en orkan der har raseret det meste af lørdagen, er alt fodbold på Færøerne flyttet til søndag. Blæsevejret har givet os lidt trafikale udfordringer med at komme hjem igen til København, men det har vi løst ved at flytte flyveturen til søndag aften og arrangere et motorløb fra slutfløjt til check-ind skranken.

Lørdagen er i stedet brugt i godt selskab med vores færøske dommerkollega Árni, som har tilsidesat sin egen familie, på bekostning af vores besøg. Han er helt igennem en fantastisk vært, som sørger for at vores besøg på Færøerne bliver en uforglemmelig oplevelse som vi sent ville glemme.

Vi har været rundt på øerne og oplevet naturen, været en tur forbi nationalstadionet, spist lækker mad på en fin restaurant og set får, køer og tyre blive slagtet, skåret op, renset og grillet, som en del af en festlig begivenhed i Thorshavn med en tilhørende ølsmagning på torvet. Vi har skålet engang for hver enkel af jer. Det tog lidt tid…

Fodboldkampen mellem FC Hóyvik og Vikingur er afviklet til alles store tilfredshed på trods af fortsat massiv regn og blæst. Kampen blev spillet med en fremragende udsigt over Thorshavn på en kunstgræsbane, som kun de nyeste baner i København kunne være bekendt at sammenligne sig med. Få minutter efter slutfløjtet og et hurtigt bad, var vi i gang med motorløbet, og minsandten om ikke vi nåede først over målstregen og direkte ind i flyveren mod København.

Vi ses derhjemme på banerne og tusinde tak til bestyrelsen for at vi blev valgt til få muligheden for at komme til Færøerne. Der har været en uforglemmelig tur med masser af fantastiske oplevelser. Vi har været afsted i mindre end 48 timer, men med alt det vi har oplevet, ja så føles det mere som en hel uge.

De bedste hilsner

Brian Andersen og Jonathan García Nilton

PS. René Aagerup måtte med stor beklagelse melde fra grundet familiære omstændigheder, og vi synes begge, det ville være på sin plads at tilbyde Aagerup en selvskrevet plads på turen til næste år. Aagerup har i hvert fald sine første to stemmer fra os.

 

Postkort fra Færøerne