”Verdens største motionsløb” blev der reklameret, rundt omkring hele fælledparken d. 27 september – Og det føltes nemlig ganske enkelt som verdens største motionsløb. Mange tusinder mennesker havde mødt op til det årlige løb i København, og selvfølgelig var KFD repræsenteret til begivenheden. KFD havde to forskellige hold á 5 personer på hver. Oliver Simbolds mor havde lagt telt for KFDs løbere, som blev forsynet med madkasser bestående af friske råvarer og drikkelse.

– Dagen bød på enormt højt humør fra samtlige dommere, både da de løb, men også da de støttede og motiverede deres dommerkollegaer. En passende distance på 5 kilometer blev løbet af deltagerne, og dagens højdepunkt fandt sted da Maytham havde overskud til at give gule og røde kort til de øvrige løbere som stod i vejen for ham.

Her ses en smilende Jacob Clausen lige inden hans løb. Det skal siges at han var knap så smilende efter han havde løbet.

Jihad Ezat løb også på dagen, og her ses et billede af ham omkring midtvejs i løbet.