Igen i år stiller KFD op til DHL’s stafet i Fælledparken. Denne gang løber vi på datoen mandag d. 26. august. Vi mødes klokken 17, og de første løbere går i gang klokken 18. Mødested er i Danmarks statistiks telt (Hos Oliver Simbolds mors arbejde. Samme som de to foregående år)

I og med at det er jubilæumsår, vil KFD gerne støtte op om dette, men det kræver din tilmelding. Så hvis du har lyst til at løbe de 5 kilometer og have en hyggelig aften med dine dommerkollegaer, så er det altså her du skal slå til. Vi håber på at kunne bygge videre på succesen fra sidste år!

Det skal lige siges at talentprogrammet også stiller et hold op til dette. Så hvis du vil have muligheden for at være med til at løbe for KFD, så skal tilmelding ske enten på besked til Oliver Simbold, eller på mail: oliver-0707@hotmail.com

Løb med KFD til DHL-stafetten!