Så kom indrangeringen for efteråret! Dermed kan vi alle se, hvor vi primært skal dømme i den kommende halvsæson. Det er blevet til mange flotte oprykninger for flere KFD’ere. Hvis vi starter i de øverste rækker, skal Mostafa Seyfi prøve kræfter med 1. division efter at have ligget to år i 2. division. I Danmarksserien er der blevet plads til Henrik Niclasen og Oliver Simbold.

Muhammed er ny dommer i KS.

I KS er man gået fra 12 til 8 indrangerede dommere og da flere dommere samtidigt er stoppet, kan vi sige tillykke til 5 nye dommere. Muhammed Kücükavski, Peter Ilsted Holm-Larsen (som har taget turen direkte fra serie 2 til KS) og Tanju Saglam, Rabei Elkhatib og Talha Kücükavski. Rabei og Talha er jo tidligere medlemmer af KFD’s talentprogram, hvilket nok har været med til at hjælpe dem på vej op gennem rækkerne.

Træningen i Prismen har været med til at give en oprykning for Morten

Christian Falk forsætter sin færd op gennem rækkerne og er ny mand i serie 1, mens der i serie 2 bl.a. er blevet plads til Brian Andersen og Morten Kuld Jacobsen. Der skal også lyde et stort tillykke til Mohammad Kashakesh, som er ny linjedommer under CTG. På den kvindelige front er Silva Morar nu – udover serie 1 for herrer – nu også dommer i kvindernes 1. division.

Der skal lyde et STORT tillykke til ALLE ny oprykkede dommere og held og lykke med de nye udfordringer. Hvis du ikke rykkede op denne gang, er det måske din tur næste gang. Så forsæt endelig det gode arbejde, tilmeld dig til dommerkurserne i løbet af vinteren. Så er det måske dig, som rykker op næste år;-)

Talha viser vejen og er også ny dommer i KS
Indrangeringen for efteråret er kommet