Hej alle klubber i DBU København (og dommere)

 

På vegne af Euro 2020 teamet modtager I denne mail:

 

Som I forhåbentlig har opdaget, er tilmeldingen til at blive frivillig til næste års EM åbnet, og vi håber at I vil hjælpe med at sprede budskabet hos jeres medlemmer over 18 år. Vi har modtaget nedenstående fra EURO2020 frivillig teamet, som I meget gerne må dele.

 

 

Frivillig til næste års EM

Vi håber at rigtig mange gode fodbold folk fra de Københavnske klubber melder sig til at blive frivillige til næste års EM på hjemmebane, og dermed får en ”once in a lifetime” oplevelse ved at komme helt tæt på EM.

 

Et herrefodbold EM kommer måske aldrig tilbage til Danmark, og det er dermed bare at gribe oplevelsen når den er her, for de oplevelser du får næste år til EM kommer til at blive noget helt særligt og vil være noget du husker i mange år.

 

Til EM skal der bruges omkring 1300 frivillige til mere end 25 forskellige opgaver, nogle opgaver kræver man kan tage minimum 5 vagter, mens andre kræver mere end 10 vagter fra midten af maj og frem til midten af juli.

 

Læs mere om at blive frivillig til EM her https://www.copenhageneuro2020.dk/frivillige/tilmelding/  Har I som klub spørgsmål til frivilligprogrammet til EM, er I velkommen til at kontakte den frivilligansvarlige, Mads Bang Aaen, mako@dbu.dk eller 2897 7842.

 

Venligste hilsner

Euro 2020 teamet og DBU København

Bliv frivillig til EURO 2020