Fodboldloven har igen fået en opdatering og opdateringen træder i kraft i alle rækker nationale rækker pr. 1/7. Derfor holder DBU K ”Teorinyt” på Kulturstationen i Vanløse den sidste mandag i juli (29/7) og den første mandag i august (5/8) holder DBU K teorinyt. Det sker fra kl. 19-22 og vanen tro er det Jan Carlsen, som fortæller om de nye regler.

KFD tilbyder gratis luksus sandwich i caféen fra kl. 18-19, således at du har mulighed for at få en kollegial dommersnak med dine kollegaer, inden teorien starter. Du skal blot sende en mail til kfdtilmelding@hotmail.com, hvor du i emnefeltet skriver: dato hvor du deltager, dommernummer, navn samt hvilken sandwich du ønsker. Du kan vælge mellem flg. sandwich: Æg/rejer, Roastbeef, Falafel, tunsalat eller kylling.

Tilmelding til Teorinyt sker via focus under www.dbunet.dk og du kan læse om de nye regler i Jans Corner eller her.

Luksus sandwich
Gratis sandwich til Teorinyt