KFDs nye Instagram profil – kfd.dommer

Er du på Instagram? Så gå ind og følg KFDs profil – kfd.dommer

Her på siden vil der blive lagt billeder op, som viser dommernes verden i Københavns Fodbold-Dommerklub. Der vil både være billeder fra vores arrangementer i KFD, men også billeder som I medlemmere af KFD har taget i forbindelse med jeres kampe, eller i sociale stunder med jeres dommerkollegaer.

Måden du deler dit KFD-billede med omverdenen sker således:

  • Du bruger hashtagget #MitKFD når du deler et dommer/KFD billede på Instagram. Derefter vil kfd.dommer kontakte dig, og høre om KFDs profil må dele dit billede.
  • Du kan også sende dit dommer/KFD billede direkte til KFDs profil (kfd.dommer). Herefter vil billedet blive delt på profilen.
  • Du kan også sende dit billede til Oliver Simbold, enten på mail eller over facebook.

Målet med denne nye Instagram profil er at vise hvad vi laver som fodbolddommere i KFD. Det vil automatisk give svar på, hvorfor man som fodbolddommer skal være medlem i KFD, samt deltage i de sociale arrangementer. Måske kan vi endda rekruttere nye dommere?

Til de af jer, som er private på Instagram. I må meget gerne acceptere følgeanmodningen fra kfd.dommer så vi har mulighed for at se, og eventuelt dele jeres dommer/KFD billeder.

Så husk! Brug #MitKFD og vis venner og bekendte, hvor fed en hobby vi har som fodbolddommere i KFD.

KFD er på Instagram!