Som bekendt fylder KFD 75 år i indeværende år og dette bliver jo fejret med en lang række arrangementer fordelt over hele året. I februar måned havde vi besøg af Danmarks måske bedste træner – Kasper Hjulmand – som fortalte om sit arbejde som træner i FCN.

Tøfting var levende og veloplagt i Frb.hallerne

I mandags havde vi besøg af en yderst veloplagt Stig Tøfting, som startede sit foredrag med denne video. Og så var stemningen ligesom lagt og de næste 1,5 timer var forrygende underholdning, hvor vi hørte om Stig’s karriere godt krydret med et hav af sjove anekdoter fra både klub- og landshold. Til slut fik alle dommere udleveret ”No regrets”, som pt. er solgt i over 150.000 eksemplarer. Og hvem der er Danmarks bedste dommer – efter Tøfting’s mening – blev også afsløret. Du kan se, hvem det er her.

Kommende arrangementer

KFD’s næste jubilæumsarrangement er tirsdag d. 9. april, hvor der åben udvikling med Peter Munch, Darko og Brixen og det kan du læse mere om her. Du skal også allerede nu sætte X i kalenderen tirsdag d. 28. maj, hvor Peter Møller kommer på besøg. Og sidst men ikke mindst, er der selvfølgelig den store jubilæumsfest, som finder sted lørdag d. 21. september. Vi håber på at se så mange af Jer som muligt til alle arrangementerne.

Til arrangementet med Tøfting fangede vi disse fire flotte fyre, som jo har det tilfælles at de alle har stået i spidsen for KFD som formand. De har afløst hinanden som formænd i en 30-årig periode, startende fra  1989 til 2019. Tak for det!

Frank Kanlund, Niels-Erik Van Zeijst, Bjarne Nigaard og Ruben Christensen
KFD bliver 75 år