Så nærmer årets teorimesterskab sig med hastige skridt, som jo finder sted onsdag d. 13 marts kl. 18 på Kulturstationen i Vanløse. Flere tidligere vindere af teorimesterskabet, som f.eks. Mikkel B Randers, Christian Hansen, John Holm Andreasen og Erik Eriksen har allerede anmeldt deres ankomst og er klar til at flå pokalen ud af hænderne på Sebastian Aagerup, som jo vandt sidste år. Du kan se en liste over de tidligere vindere her.

Har du ikke været med før, kan vi varmt anbefale at du tilmelder dig dette faglige og sociale arrangement. Vi starter med spisning, hvor du kan vælge mellem kylling eller stegt flæsk. Samtidigt kan du købe billigt dommertøj fra Shopeasy, som plejer at sælge dommertøj til vanvittige priser denne aften.

Kl. 19 deler Jan Carlsen årets quiz ud og så gælder det om at ramme 35 rigtige svar i quizzen, som omhandler fodboldloven. Efter kåring af årets vinder tænder vi op for CHL-kampen mellem Bayern München og Liverpool.

Alt dette for du får 50 kr., som også inkluderer drikkevarer. Du skal blot sende en mail på kfdtilmelding@hotmail.com. I emnefeltet skriver du dit navn, dommernummer samt hvilken ret du ønsker at spise. Tilmelding senest mandag d. 11 marts.

Jonathan, Sebastian og Torben som blev top 3 i 2018.
Teorimesterskabet afholdes på onsdag.