En af de helt store traditioner i KFD er det årlige teorimesterskab. Siden 1994 har KFD’erne hvert år dystet mod hinanden i fodboldloven og det sker selvfølgelig igen i år. Jan Carlsen har for 26. gang udarbejdet en quiz med udgangspunkt i fodboldloven. Der vil være 35 spørgsmål, som skal besvares på en lille halv time. For at alle dommere kan være med, vil der være 3 svarmuligheder til hvert spørgsmål. Så det er både en faglig, men også social aften. Du kan se sidste års quiz her og svarene på selv samme quiz ligger her.

Der er stilhed under testen

Teorimesterskabet finder sted onsdag d. 13 marts kl. 18.00 i Kulturstationen i Vanløse. Vi starter som altid med lidt mad, hvor du kan vælge mellem stegt flæsk eller kylling.  KFD sørger selvfølgelig også for drikkevarer til maden.

Diadora kommer også forbi og har igen i år lovet fantastiske supertilbud på dommertøj mm, som kun gælder denne aften. Det kan du købe fra kl. 18-20.

Kl. 19.00 bliver årets test uddelt og så stiger koncentrationen de næste 35 minutter.  Og ca. en times senere vil Jan Carlsen kåre årets vinder. Herefter er der dømt KFD’s 3. halvleg, hvor vi sammen ser returkampen i CHL mellem Bayern München og Liverpool.

Alt dette får du for 50 kr., som du betaler på aftenen. For at tilmelde dig skal du sende en mail til kfdtilmelding@hotmail.com, hvor du i emnefeltet skriver navn, dommernummer samt hvilken ret du ønsker.

50 kr. for mad og drikke denne aften

 

Teorimesterskab onsdag d. 13 marts