Søndag d. 24/2 bliver den årlige teoritest for indrangerede dommere og udviklere holdt på Falkonergårdens Gymnasium. Ligesom tidligere år tilbyder KFD teoritræning til sin medlemmer, således at du har mulighed for at blive klædt ordentligt på til selve teoritesten. Teoritræningen afholdes

  • torsdag d. 7. februar
  • torsdag d. 14. februar
  • torsdag d. 21. februar

Alle dage er fra kl. 18.00-19.45. Året’s KFD’ere – John Holm og Henning Hansen – er klar med bane og brikker og tjekke om du har helt styr på lovbogen!

Ligesom de tidligere år afholdes teoritræningen i Pavillonen, Prags Boulevard 50A, som ligger ét minuts gang fra selve Prismen. Efterfølgende er der mulighed for at deltage i løbetræning i Prismen samt efterfølgende spille en god gang fodbold med dine dommerkollegaer.

Tilmelding skal ske til KFDtilmelding@hotmail.dom. Angiv i din tilmelding navn, dommernummer samt hvilke dage du kan/vil deltage. Pladserne vil blive fordelt så alle så vidt muligt vil få deres ønsker oplyst.

Henning tester Lars Møller
Teoritræning med John og Henning