Kære alle

Siden afslutningsfesten, hvor bestyrelsen annoncerede, at nuværende næstformand Preben Jacobsen ville stille op som formand, er der sket ændringer i planen, i det at David Nissen har meldt sit kandidatur til formandsposten.

Preben Jacobsen udtaler:

“Det er tidligere blevet annonceret at jeg stillede op som formand for KFD, men som det fremgår indkaldelsen, så har jeg valgt ikke at genopstille til bestyrelsen. Dette er aldeles udramatisk og skyldes alene at forudsætningerne har ændret sig.

Jeg har ikke haft et udtalt om at være formand, men da Ruben meddelte sin afgang, har vi bestyrelsen kigget os rundt og alle i bestyrelsen har fået tilbuddet, så da vi i efteråret kort før afslutningsfesten endnu én gang havde formandsposten på dagsordenen, valgte jeg at sige ja – mere af nød end af lyst.

På samme møde blev den øvrige bestyrelse gjort opmærksom på, at mit formandskab ville blive et kort et af slagsen, da jeg under alle omstændigheder forventede at gå af om 2 år. Egentlig havde jeg overvejet at træde ud af bestyrelsen i år, men her kom Ruben og René Thunø mig i forkøbet.

Så da David meddelte sit ønske om at blive formand, så er det min vurdering, at dette er en bedre og ikke mindst mere langtidsholdbar løsning for KFD.

Det var og er meget vigtigt for mig, at foreningen KFD fungerer og har en bestyrelse, som gerne vil det og som kan drive foreningen videre med et højt aktivitetsniveau til glæde for medlemmerne.

David har min og den øvrige bestyrelses fulde opbakning og jeg ønsker David al muligt held og lykke.

Jeg fortsætter naturligvis som medlem af KFD, og vil fremover fokusere på at være dommer og udvikler.”

 

Som Preben nævner, har David Nissen vores fulde opbakning, og det er lykkes os at få en kort kommentar fra ham omkring hans kandiatur:

“Min baggrund for at stille  op som formand er en fundamental kærlighed til KFD!

Bliver jeg valgt, vil jeg fortsat arbejde for at styrke samarbejdet med DBUK, og derigennem sikre at KFD fortsat har en vigtig og afgørende rolle blandt de københavnske fodbolddommere.

En af mine ønsker er at øge aktivitetsniveauet i KFD for medlemmerne. Det er min tanke at nedsætte et aktivitetsudvalg, som skal arbejde målrettet sammen med bestyrelsen for at skabe sjove og udviklingsfremmende aktiviteter.

Bliver jeg valgt som formand vil jeg værne om fælleskabet og brænde for, at KFD skal være en vigtig del af dommernes hverdag!

KFD skal fortsat være ‘top of mind’ for os københavnske fodbolddommere, når vi taler fællesskab.

Jeg glæder mig til GF og håber vi alle ses d. 29!”

 

Vi ses d. 29. januar i Frederiksberg Hallen.

På gensyn

 

 

 

Ny formand?