I morgen – torsdag d. 3/1 – starter KFD løbetræningen op igen i Prismen på Amager. Vi løber hver torsdag kl. 20.00 og starter med en lille yoyo-test. Hvis du ikke har løbet yoyo-test før, er det en rigtig god idé at prøve at løbe den sammen med dine dommerkollegaer, inden du skal til DBU K’s løbetest søndag d. 24. februar på Falkonergårdens Gymnasium. Efter yoyo-testen spiller vi fodbold og her er der rig mulighed for ”at trække en kanal eller to” på dine dommerkollegaer.

Yoyo test i Prismen

Første torsdag i hver måned kigger KFD’s effektmand – Mogens Højreby – forbi Prismen. Her kan du købe scorings kort, mønter, fløjter, gule og røde kort og meget mere. Ring til Mogens på tlf. 2815 3456 eller send en mail til mogens.hoireby@hotmail.com, så vil Mogens tage dine varer med om aftenen.

(Mogens kigger også forbi Obligatorisk teorigennemgang mandag d. 7/1, så du kan også bestille varer til denne dag).

Så kig forbi Prismen hver torsdag til løbetræning og hyggeligt samvær.

Mogens er klar i Prismen d. første torsdag i hver måned.
Løbetræning hver torsdag i Prismen